Tijdreiziger onthult hoe en op welke datum WW3 begint

Tijdreiziger onthult hoe en op welke datum WW3 begint

Een zelfbenoemd tijdreiziger, die beweert afkomstig te zijn uit het jaar 2671, laat op TikTok weten wanneer WW3 gaat beginnen. Hij meldt ook hoe de NAVO en Rusland het met elkaar aan de stok gaan krijgen. Tijdreiziger Eno laat er geen twijfel over bestaan.

Nooit positief

Eno Alaric, die op TikTok schuilgaat onder de gebruikersnaam @radianttimetravellerm, heeft inmiddels meer dan 460.000 volgers. Hij staat bekend om zijn voorspellingen.

Die voorspellingen zijn nooit positief. Zo laat hij geregeld ‘informatie’ los over andere planeten, de komst van aliens en zelfs andere dimensies.

@radianttimetraveler What other questions do you have? #fyp #foryou #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #entertainment ♬ Epic Emotional

Rusland

Maar nu laat Eno weten dat WW3 nog maar ‘een paar jaar’ van ons verwijderd is. In een video vertelt hij hoe het zal beginnen: ”De Russen zullen een NAVO-land aanvallen.”

”Dit zal plaatsvinden in september 2025. We hebben dus nog iets meer dan twee jaar om voorbereidingen te treffen. Volgens Eno moet je beginnen met hamsteren. Schuilkelders aanleggen is volgens hem ook niet verkeerd. ”Begin met graven onder je woning. Ergens in je tuin is ook goed.”

Nieuwe president

In de video, meer dan 22.000 keer bekeken, schrijft Eno overigens ook wie Joe Biden gaat opvolgen als president van de Verenigde Staten. ”Dat zal Ron DeSantis worden.”

Scroll naar boven