45-jarige vegetariër moet overgeven na het vinden van kip in haar ‘vega burger’ van McDonald’s

Een vegetarische klant van McDonald’s zegt dat ze zich “verraden” voelt door de fastfoodketen nadat ze in een Vegetable Deluxe-burger beet die een kipfilet bevatte. Louise Davies, 50, zei dat ze “onmiddellijk” moest overgeven en nog 12 uur daarna niet kon eten na het bijten in de vleesrijke vulling.

De moeder kocht de ‘vegetarische burger’ – die twee rode peper en pesto-goujons zou moeten bevatten – terwijl ze ook haar 11-jarige dochter trakteerde die net klaar was met de schoolvakantie.

Een ‘kip’ verrassing

Louise had een ‘vegetarische burger’ besteld, die zou moeten bestaan uit twee rode peper- en pesto-goujons. Toen ze in de burger beet, werd ze echter getrakteerd op een vulling van kip. De vegetarische klant van McDonald’s voelt zich nu “verraden” door de fastfoodketen na deze onaangename verrassing.

De Vleesrijke Vulling

Louise Davies, die al 45 jaar vegetariër is, herkende de smaak van de kip meteen. Ze zei: “Ik moest onmiddellijk overgeven. De textuur en alles… Ik moest meteen naar het toilet. Ik heb het niet daadwerkelijk gegeten, ik beet erin en moest meteen overgeven. Ik spuugde het uit en gaf over. Ik dacht gewoon dat het een veggie burger was.”

Misselijkheid

Na het bijten in de burger en het abrupte overgeven, voelde Louise zich nog 12 uur lang ziek. “Het deed me denken aan toen ik als kind in de keuken van mijn oma was, alleen al de smaak ervan. Het maakte me toen ook al misselijk,” vertelde ze.

Na deze onverwachte en onaangename ervaring, heeft Louise nu haar vertrouwen in McDonald’s verloren. Ze zegt: “Ik kan nu niets van McDonald’s vertrouwen om vegetarisch te zijn. Het is niet de beste plek om vegetarisch eten te halen als ze zo onzorgvuldig zijn. Ik voel me van streek en een beetje verraden.”

Scroll naar boven