Biologische vader André Hazes Junior

Rachel Hazes doorbreekt stilte: De waarheid over vader van André Hazes Junior

Al sinds mensenheugenis circuleren er talloze speculaties rondom de ware identiteit van de vader van André Hazes Junior. Grote namen zoals Marco Eijk en John de Wolf zijn herhaaldelijk naar voren gekomen in zowel roddelbladen als mainstream media. Rachel, moe van deze voortdurende geruchten, heeft besloten dat het moment daar is om eindelijk het verhaal te vertellen over wie daadwerkelijk de vader van deze bekende volkszanger is.

Rachel heeft besloten om de geruchten tot rust te brengen en haar eigen versie van het verhaal te delen, wat ze hieronder tot in detail doet. Een onthulling die velen nog steeds moeilijk kunnen bevatten. Al tijden zwerven er diverse verhalen rond over de mogelijke identiteit van André Hazes Junior’s echte vader. Rachel heeft besloten om hier eindelijk haar eigen woorden aan te wijden.

Rachel Hazes over de biologische vader van André Hazes Junior

Biologische vader André Hazes Junior

Rachel maakt duidelijk dat de geruchten rondom John de Wolf ongegrond zijn, door te zeggen: “Over John de Wolf kan ik kort zijn: ik heb hem nog nooit in mijn leven een hand gegeven. Natuurlijk weten we van elkaar wie we zijn, maar daar houdt onze connectie dan ook meteen op.” Hiermee geeft ze stellig aan dat John nooit de vader van André Hazes Junior kan zijn.

Ondanks dat er ook geruchten circuleren dat Marco Eijk wellicht de vader zou kunnen zijn, vanwege hun voormalige relatie, ontkracht ze ook deze speculaties.

Marco Eijk

Rachel praatte verder over haar relatie met Marco: “Maar dat was voordat ik iets met André kreeg. We trouwden in oktober 1991, en Roxeanne en André zijn respectievelijk in januari 1993 en 1994 geboren. Marco en ik gingen begin 1991 uit elkaar en vanaf april in datzelfde jaar verbleef Marco in de gevangenis nadat hij opgepakt was.”

Zo is dus ook duidelijk dat Marco niet de biologische vader kan zijn. Rachel ervaart deze hardnekkige geruchten als onplezierig en voelt zich eveneens gestoord door de negatieve manier waarop er over Marco wordt gesproken. Ze voegt toe: “Hij was naast André een grote liefde en voor mij een bijzonder dierbare vriend. Ik vind het van weinig respect getuigen dat er op deze wijze over hem gesproken wordt.”

Scroll naar boven