Heerlijk: Voedselfabrikant produceert chips met intense vagina-smaak

Een innovatieve voedselfabrikant uit het pittoreske Litouwen denkt een uniek en nog onontgonnen gat in de markt te hebben gevonden. Het creatieve en moedige bedrijf, genaamd Chazz, heeft namelijk een gedurfde stap gezet en chips ontwikkeld met een volstrekt unieke vagina-smaak.

In een poging om de chips zo authentiek mogelijk te maken, hebben maar liefst vijf toegewijde medewerkers van het bedrijf uitvoerig onderzoek gedaan naar de complexe en diverse geuren van een vagina, alsmede naar de intrigerende smaak van vaginavocht. Het resultaat van deze bijzondere speurtocht is een absoluut overheerlijk chippie, die zo smaakt alsof je je waagt aan een compleet andere ‘culinaire bezigheid’.

Verschillende ingrediënten

Er zitten een gedetailleerde vijf speciaal geselecteerde ingrediënten in de chips die gezamenlijk de delicate smaak en kenmerkende geur van een vagina zo dicht mogelijk moeten benaderen. Volgens de enthousiaste woorden van Chazz zelf, komen ‘je meest opwindende en wilde liefdesavonturen’ spontaan bij je naar boven bij elke knapperige hap van een chipje, dat ook nog eens charmant de vorm van een vagina heeft gekregen.

Limited edition

Er is opwindend nieuws voor alle avontuurlijke Nederlanders die bereid zijn deze baanbrekende chips te willen uitproberen. Je kunt jouw persoonlijke zak eenvoudig online bestellen. Voor slechts een schamele tientje stuurt Chazz een zak van hun revolutionaire chips, treffend genaamd ‘Pussy Flavour’, rechtstreeks naar je op.

Het gaat hier om een bijzondere limited edition, die slechts tijdelijk verkrijgbaar is. Mocht het deze pittige chips echter lukken om een regelrechte culinaire kaskraker te worden, dan is de kans bijzonder groot dat de chips permanent aan het diverse assortiment wordt toegevoegd.

Nou laat het je voortreffelijk smaken, tijger!

Scroll naar boven