dans macabre efteling attractie

Neem een exclusief kijkje binnenin de nieuwste Efteling attractie!

Liefhebbers van pretparken en griezelen hebben deze herfst iets om naar uit te kijken. Twee jaar lang hard werken met bloed, zweet en tranen, staat het iconische pretpark Efteling op het punt om hun nieuwe aanwinst te onthullen. Op de locatie van het voormalige Spookslot is een nieuwe belevenis ontstaan.

Nieuwste Efteling attractie

Het bekende park in Brabant heeft ook bekendgemaakt wanneer de nieuwe attractie voor het eerst toegankelijk zal zijn. Op donderdag 31 oktober, tijdens Halloween, zal de attractie volledig af zijn en klaar om bezoekers te ontvangen. Jeroen Verheij, de ontwerper van Danse Macabre, kan zijn geluk niet op:

“Het is geweldig om te zien hoe onze ontwerpen tot werkelijkheid zijn gekomen. Ik hoop dat onze gasten onder de indruk zullen zijn van de indrukwekkende ruimte van de kapel. Dit belooft een onvergetelijke attractie te worden.” Met wie ga jij de attractie bezoeken?

dans macabre de efteling attractie
bron: Looopings

Dans Macabre

Danse Macabre wordt een spectaculaire rit. Bezoekers zullen dansen op een grote draaischijf met een diameter van 18 meter, waarop zes kleinere draaischijven zijn gemonteerd, elk voorzien van een koorbank die plaats biedt aan 18 personen. De grote draaischijf zal stijgen, kantelen, dalen en ronddraaien als een munt voordat hij plat valt.

Wie wil genieten van de nieuwste attractie van het pretpark zal rekening moeten houden met verhoogde entreeprijzen. Vorig jaar kostte een jaarkaart nog 215 euro. Begin dit jaar ging die met 35 euro omhoog. Maar per juni van dit jaar zijn er nieuwe regels voor Efteling abonnementen ingegaan.

Scroll naar boven