Kendra gaat uit eten met Tindermatch, krijgt zeven dagen later een vreemd verzoek

Kendra gaat uit eten met Tindermatch, krijgt zeven dagen later een vreemd verzoek

Een vrouw die een sterke connectie voelde met een man die ze via Tinder had leren kennen, heeft nu toch maar besloten alles af te kappen. De prins op het witte paard had namelijk een nogal opmerkelijk verzoek voor haar. 

Leuke Tindermatch

De 29-jarige Kendra sprak al maanden met een man genaamd Josh. Het waren leuke gesprekken en Kendra was overtuigd van een connectie met hem. Toen Josh haar mee uit eten vroeg, zei ze dan ook vol enthousiasme ‘ja!’.

Zo gezegd zo gedaan en in het restaurant vertelt Josh haar dat het budget ‘ongelimiteerd’ is. Kendra bestelt een peperduur maaltje in een visrestaurant. Tegen Kennedy News vertelt Kendra dat ze de indruk had dat haar date het financieel goed voor elkaar had. Het eten werd netjes afgerekend en na een gezellige avond gingen beiden weer naar huis.

Betalen voor energierekening

Een week later ontvangt Kendra, een alleenstaande moeder die als verpleegster werkt, ineens een bizar bericht van Josh. Er staat: ”Hey, we praten al een tijdje en ik vroeg me af of ik misschien 376.54 dollar kan krijgen om de lichten thuis weer aan te doen. Ik denk niet dat dit een probleem voor je is, aangezien ik het eten heb betaald in het restaurant.”

Kendra gaat uit eten met Tindermatch, krijgt zeven dagen later een vreemd verzoek
Credit: Kennedy News

Kendra kon niet geloven wat ze zojuist had gelezen en reageerde kort maar krachtig. ”LOL. Echt? Ik weet niet of dit gaat werken. Succes!”

Daarna heeft ze Josh geblokkeerd. ”Het afval heeft zichzelf opgeruimd”, aldus Kendra die toch wel teleurgesteld is over haar ervaring. Voordat Josh bij haar kwam bedelen, had ze ‘hoge verwachtingen’ en had de indruk dat het een succes kon worden tussen hun.

Was een leuke man

”Hij was knap, slim, aardig en we hadden dezelfde humor. Ik voelde echt een connectie met hem”, aldus Kendra. Ze is blij dat ze er al in een vroeg stadium is achtergekomen hoe hij echt in elkaar zit. ”Als ik dit zou accepteren, wie weet hoe giftig een relatie met hem zou zijn geweest.”

Scroll naar boven