Annie wil dit jaar naar bed met 365 mannen in 365 dagen: ''Lig al voor op schema''

Annie wil dit jaar naar bed met 365 mannen in 365 dagen: ”Lig al voor op schema”

Annie Knight, die Down Under bekendstaat als ‘meest actieve vrouw tussen de lakens’ wil dit jaar met 365 mannen naar bed, in evenzoveel dagen. Voorlopig gaat het de goede kant op, want naar eigen zeggen ligt ze op voor op schema.

365 mannen in 365 dagen

Je kunt Annie kennen uit eerdere berichtgeving. De blondine haalde vorig jaar de krantenkoppen doordat ze liet weten met 300 mannen naar bed te zijn gegaan. Dit jaar wil ze dat aantal graag vermeerderen en wil graag door 365 mannen bemind worden.

De 26-jarige Knight is al goed op weg en heeft drukke dagen. Ze ligt voor op schema. Op Valentijnsdag had ze al met 70 mannen de lakens gedeeld. ”En 14 februari was pas de 49e dag van het jaar.” Dat gaat nog wat worden in de rest van dit jaar.

Annie wil dit jaar naar bed met 365 mannen in 365 dagen: ''Lig al voor op schema''

Geen dater

Annie is erg open over haar doel. ”Ik ben nooit echt gek geweest op daten.” Vorig jaar november had het ‘model’ een afspraakje, maar de jongen stond erop dat Annie de rekening in het restaurant moest voldoen. Hij scheen in een artikel te hebben gelezen hoeveel Annie maandelijks verdient. Door OnlyFans hart ze iedere maand meer dan 150.000 dollar binnen.

”Hij wilde dus dat ik betaalde omdat ik veel verdien. De rekening was meer dan 500 dollar. Ik heb betaald, maar ik voelde me er niet goed bij. Hij had die verwachting alleen maar omdat ik zoveel geld verdien”, aldus Annie in DailyStar.

Doel al snel bereikt

”Ik verwachtte niet dat hij zou betalen, maar het is ook niet eerlijk dat hij mij alles wilde laten betalen. Voor wie zegt dat ik niet moet zeuren omdat ik miljoenen verdien: dat heeft er niets mee te maken. Het gaat om respect. Hij had mijn tijd en aandacht voor hem moeten waarderen en had in elk geval moeten aanbieden de rekening te delen.”

Daten is dus niets meer voor Annie. ”Dit jaar wil ik gewoon elke dag een andere man. Maar als ik zo doorga, heb ik de 365 al halverwege 2024 bereikt. Dat is iets sneller dan verwacht.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Scroll naar boven