Ali (24) zoekt een vriend: ''Je banksaldo bepaalt of je mij kunt krijgen''

Ali (24) zoekt een vriend: ”Je banksaldo bepaalt of je mij kunt krijgen”

De 24-jarige Ali C. Lopez was vroeger een man, maar daar is helemaal niets meer van terug te zien 😉 Deze op en top dame met een maatje meer heeft goed nieuws. Ze is namelijk weer op de markt en zoekt liefde. Ali heeft wel een eis: je moet flink geld hebben.

Ali zoekt liefde (met zes nullen)

Het kan zijn dat je Ali wel eens voorbij hebt zien komen op het internet. Er circuleren een aantal video’s waarin ze wordt neergezet als ‘Gorlock the Destroyer, een robotwezen van de planeet Cybertron uit de film Transformers. Ze is daar erg bekend door geworden.

In de liefde wil het helaas nog niet echt vlotten. Ali is een transvrouw die geboren werd als man. Op Instagram is ze duidelijk over haar eigenschappen. ”Ik ben een certified bad b*tch en niets meer.” Als het op daten aankomt, heeft ze een duidelijk type.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PREZA (@ppreza)

Tegen Dailystar vertelt ze dat haar ideale type ‘zes nullen’ heeft, waarmee ze doelt op het minimale saldo dat er op de bankrekening van haar toekomstige lover moet staan. Hoe haar toekomstige man er dan precies uit moet zien is niet zo relevant. Als hij maar geld heeft.

Geen sloebers

Ali merkt op dat dat niet is omdat ze graag wil teren op andermans zak. Ze verdient namelijk zelf genoeg geld en wil iemand aan haar zijde die net zo succesvol is. ”Ik onderhoud mezelf en verwacht van een man dat hij evenveel of meer dan ik verdien.”

‘Ali verdient haar geld met het geven van make-up tips op social media. Ze heeft een nettowaarde van 250.000 dollar. Valt best mee dus. Maar goed, om door de selectieprocedure van Ali te komen, wil ze dus eerst weten hoe je bankzaken ervoor staan en wat je verdient. Dan gaat zij daarna bepalen of jij de gelukkige bent die haar vanaf dat moment je vriendin mag noemen.

”Ik ben geen Gorlock”

Ze is niet blij dat mensen haar aanzien voor een robotwezen uit de film Transformers. ”Het irriteert me echt dat ik door mensen dat F**king Gorlock bulls*** wordt genoemd. Het is een fictief ruimtewezen dat niet eens bestaat!” Als je niet weet waar we op doelen. Onderstaand het filmpje:

Scroll naar boven