Doornroosje in de Efteling

Efteling geeft Doornroosje nieuwe voorgevel: ”Dit is gigantisch”

De Efteling is momenteel bezig met flinke verbouwingen. Daardoor zijn sommige achtbanen eventjes niet open maar ach, je krijgt er wat moois voor terug. Nu blijkt dat het pretpark in Kaatsheuvel renovatie ook toepast op sprookjesfiguren. Letterlijk.

Prijzen Efteling

De Efteling is lekker bezig. Althans, niet helemaal. De entreeprijzen liggen al tussen de 38 en 51 euro en nu blijkt ook nog eens dat eten en drinken flink in prijs is verhoogd. Daar schreven we al een artikel over (klik hier om dat te lezen).

Een colaatje kost vanaf nu maar liefst 4,10 euro. Een broodje Unox dan? Dat is dan 5,50 euro alsjeblieft. Nee, het wordt er allemaal niet goedkoper op maar anderzijds verplicht niemand je iets te kopen. Je kunt ook gewoon je eigen eten meenemen.

De Efteling is schreeuwend duur, maar het parkonderhoud kost ook gewoon veel. En dan hebben ze ook nog te maken met verdrietige transmannen die hun plas de hele dag ophouden omdat er geen genderneutraal toilet is. Het is allemaal wat, zeg.

Doornroosje

Goed, terug naar de essentie. In de afgelopen weken zijn meerdere attracties onder handen genomen. Daarbij werden er zelfs granaten gevonden. Een van de attracties is natuurlijk Doornroosje. Het kasteel waarin zij ligt te slapen is een stuk mooier gemaakt.

Maar Doornroosje zelf blijkt ook flinke update te hebben gehad. Anno 2024 gaat men met de tijd mee en veel vrouwen hebben aan hun voorgevel laten sleutelen. Doornroosje is blijkbaar geen uitzondering. Op foto’s is te zien dat haar cupmaat is toegenomen. En flink ook. Op internet gaat dit inmiddels kneiterviraal. Check het dan:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Scroll naar boven