Tineke de Nooij

Tineke de Nooij wil vechten: ”Ik mep op haar smoel”

Professioneel roddelaar Yvonne Coldeweijer heeft Tineke de Nooij zo boos gemaakt, dat de 82-jarige haar wil slaan. “Als ik haar zou zien, zou ze van mij een klap voor haar kop krijgen!”

Tineke gaat helemaal door het lint vanwege juice die Yvonne over Leontine de Ruiter verspreidde, schrijft DenD. Volgens Yvonne is Leontine, de ex-vrouw van Marco Borsato, aartslui. “Leontine is meer een uitslaper en voert niet veel uit op een dag”, aldus Yvonne.

Tineke de Nooij wil vechten: ''Ik mep op haar smoel''

Inhoudsloos

Het luie gedrag van Leontine zou de reden zijn dat haar nieuwe partner, John Huiberts, haar aan de kant heeft gezet. Volgens Yvonne vond John het slakkengangetje van zijn geliefde niet zo geïnspireerd. “Hij vond haar wat inhoudsloos”, zegt Yvonne.

Schande

Het geroddel van Yvonne maakt Tineke zo woest, dat ze de zwangere juicekoningin iets wil aandoen, blijkt uit een interview in Nieuwe Revu. “Het gaat dat meisje Coldeweijer geen moer aan wat Leontine doet en hoelang ze in bed ligt! Het is een schande dat ze dit aan de kaak stelt, überhaupt ter discussie stelt”, aldus Tineke.

‘Wat een mafkees!’

“Ik vind het te schandalig voor woorden en het gaat haar geen ene sodemieter aan. Als ik haar zou zien, zou ze van mij een klap voor haar kop krijgen!”, vervolgt Tineke. “Omdat ik mij er kwaad over maak. Wat een mafkees!”

Gezondheidsproblemen

Dat over Leontine gezegd wordt dat ze tot één uur ’s middags in haar nest blijft liggen, wijst volgens Tineke op mogelijke gezondheidsproblemen. Tenminste, dat is hoe het bij Tineke gaat. “Want in bed, als ik lig, is het enige moment dat ik geen pijn heb aan mijn onderrug en heup. Het zegt dus ook veel over Leontine. Als ze zich goed zou voelen, zou ze dit niet doen.”

Ondertussen lijken Leontine en John hun relatie nieuw leven in te blazen. Volgens Evert Santegoeds zijn ze samen op Ibiza gezien. “Dat geeft toch wel hoop voor de toekomst”, zegt Evert.

Scroll naar boven