Slecht nieuws voor prinses Margriet: ‘Gaat niet goed’

Helaas heeft prinses Margriet een flinke tegenslag te verwerken gekregen. Afgelopen donderdag werd ze opgenomen in het ziekenhuis en daar werd bij haar een acute rughernia vastgesteld, zo meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) op vrijdag. Het nieuws komt als een schok, vooral omdat de prinses eerder dit jaar haar tachtigste verjaardag vierde.

Gelukkig is ze inmiddels weer thuis en zal ze daar verder aan haar herstel werken, zoals de RVD heeft laten weten. Helaas betekent dit dat prinses Margriet niet aanwezig zal zijn bij de opening van de European Para Championships aanstaande maandag.

Bijzonder verleden

Prinses Margriet heeft een bijzondere achtergrond. Ze werd geboren in Canada, omdat haar moeder Juliana daar tijdens de Tweede Wereldoorlog naartoe was gevlucht, samen met haar zusjes Beatrix en Irene. Sinds 1967 is ze gelukkig getrouwd met Pieter van Vollenhoven en samen hebben ze vier zonen gekregen: Maurits, Bernhard, Pieter-Christiaan en Floris.

We wensen prinses Margriet veel sterkte en een spoedig herstel toe in deze uitdagende tijd. Haar afwezigheid zal ongetwijfeld voelbaar zijn bij het aanstaande evenement, maar de gezondheid van de prinses staat natuurlijk voorop.

Scroll naar boven