19 °c
Vianen
19 °c
Vianen

Over ons

Geweldig dat je er bent! 🎉

Wie zijn wij?

Als een toonaangevend digitaal mediaplatform, verlichten wij maandelijks miljoenen levens met boeiende entertainmentcontent van over de hele wereld.

We worden gedreven door de Trendnieuws-groep, een dynamisch netwerk van enthousiaste schrijvers die voortdurend op zoek zijn naar de meest fascinerende, opwindende en praatwaardige verhalen.

Onlangs hebben we onze horizon verbreed door af en toe ook nieuwsartikelen te publiceren.

Hoewel sommigen ons als een journalistiek medium kunnen zien, beschouwen we onszelf meer als een platform voor entertainment. We respecteren de essentiële rol van de journalistiek, maar onze missie draait om plezier en amusement, vaak doorspekt met een vleugje humor.

Onze passie voor wat we doen resoneert met miljoenen mensen die we wekelijks via verschillende sociale mediaplatforms bereiken. We zijn er trots op verhalen te delen die mensen liefhebben.

Ons doel is altijd om een verbinding te maken met lezers van alle leeftijden, geslachten en diverse achtergronden.

Bedankt voor je bezoek aan onze pagina.

Veelgestelde vragen / FAQ:

Wat is Trendnieuws?

Trendnieuws is een online entertainmentplatform. We delen dagelijks boeiende en intrigerende video’s en verhalen uit alle hoeken van de wereld.

Over welke onderwerpen schrijven jullie?

Onze content varieert van hartverwarmende video’s over talentenjachten en dierenreddingen tot heerlijke recepten en fascinerende feitjes. We streven ernaar om ook nieuws te delen, met de nadruk op betrouwbaarheid en integriteit van bronnen.

Zijn jullie een nieuwssite/journalistiek medium?

We zijn geen traditioneel journalistiek medium, maar we delen wel nieuws. We zorgen ervoor dat al het nieuws dat we publiceren afkomstig is van betrouwbare bronnen en grondig is gecontroleerd.

Waarom heet jullie pagina Trendnieuws?

Trendnieuws is geboren in 2016 als een spontaan idee, en de naam weerspiegelde onze focus op het delen van trending verhalen. We hadden nooit verwacht dat we zo’n groot bereik en zo’n gepassioneerde fanbase zouden krijgen. We benadrukken dat onze focus altijd ligt op entertainment.

Welke onderwerpen vermijden jullie?

We vermijden nepnieuws, hoaxen en politiek gekleurde verhalen. We nemen geen stelling in politieke debatten en distantiëren ons van dergelijke content.

Waarom hebben jullie advertenties op jullie website?

Advertenties helpen ons om ons werk voort te zetten en te groeien.

Kan een artikel soms onjuiste informatie bevatten?

Hoewel we ernaar streven om altijd accurate informatie te leveren, kan het zo zijn dat we een foutje maken of hebben gemaakt. We streven ernaar om dergelijke incidenten te minimaliseren. Als we vaststellen dat een artikel onjuiste informatie bevat, wordt dit onmiddellijk verwijderd. Onze lezers kunnen ons altijd bereiken via onze website en Facebook-pagina om ons te wijzen op mogelijke onjuistheden.

Zijn jullie een clickbaitsite?

Absoluut niet. Onze prioriteit is het creëren van betrokkenheid en waarde voor onze lezers door middel van kwalitatieve content. Hoewel we soms pakkende koppen gebruiken om de aandacht te trekken, zorgen we ervoor dat de inhoud altijd relevant en waardevol is. Wij geloven dat het gebruik van zogenaamde ‘cliffhangers’ een gangbare praktijk is in veel media, inclusief radio en televisie.

Zijn jullie een pulpnieuwssite?

Nee, wij zijn geen pulpnieuwssite. Volgens de Taalbank betekent ‘pulpnieuws’ sensatienieuws van slechte journalistieke kwaliteit. Dat is niet waar wij voor staan. Wij zijn aanbieders van hoogwaardig entertainment en streven naar integriteit en kwaliteit in alles wat we publiceren.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om meer over ons te weten te komen! We hopen dat je blijft genieten van de inhoud die we creëren. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Net binnen