Moeder (53) is verslaafd aan haar eigen urine: “Smaakt soms net als champange”

Tegenwoordig is het uitproberen van nieuwe methoden om je gezondheid te verbeteren behoorlijk populair. Het kan van alles zijn, van het weglaten van bepaalde producten uit je dieet tot het aansluiten bij een alternatieve yogaschool of zelfs het beoefenen van meditatie.

Sommige van deze methoden, bedoeld om je gezonder te maken, voelen soms een beetje geforceerd aan en je vraagt je af of ze eigenlijk wel werken.

De vraag is nu of een 53-jarige vrouw uit Colorado de zaken naar een heel nieuw niveau heeft getild. Volgens haarzelf gebruikt ze dagelijks haar urine om gezonder te worden.

“Soms is het zout, soms smaakt het naar champagne,” zegt Carrie, volgens The Sun.

De meesten van ons, zo niet allemaal, zouden waarschijnlijk huiveren bij de gedachte om urine te drinken. Maar voor Carrie is het een dagelijks terugkerende gebeurtenis.

Makkelijker dan water drinken

Vier jaar geleden kreeg Carrie de diagnose huidkanker. Maar in plaats van traditionele medicijnen te gebruiken, probeerde Carrie een alternatieve oplossing: het drinken van haar eigen urine.

Sindsdien is het voor haar uit de hand gelopen. Vandaag de dag gebruikt Carrie haar urine om haar haar te wassen, haar tanden te poetsen en haar neus en ogen te spoelen – en nog veel meer.

Carrie drinkt dagelijks ongeveer vijf glazen urine en zegt dat het makkelijker wegdrinkt dan een glas water.

“Ik hou van warme urine. Het is geruststellend. Mijn urine ruikt wel, afhankelijk van wat ik eet, vandaag smaakt het iets anders dan vier jaar geleden. Soms is het zout, soms smaakt het naar champagne,” zegt Carrie in een fragment van het tv-kanaal TLC, waar ze praat over haar vreemde verslaving.

Kan niet stoppen

Carrie’s dochter, Cassie, is echter zeer sceptisch over het nieuwe gezondheidsregime van haar moeder. Ze wil dat ze traditionele hulp zoekt in plaats van zichzelf te behandelen met urine.

Maar Carrie weigert en beweert dat ze voortaan alleen nog maar op haar eigen urine zal vertrouwen en dat ze het vertrouwen in de conventionele geneeskunde heeft verloren.

“Van alles wat ik heb gelezen, zal ik sterven als ik stop,” zegt Carrie in het fragment.

Hieronder kun je de hele video zien:

Scroll naar boven