lightning during nighttime

Haal al je winterkleding uit de kast: Gigantische storm op komst

Terwijl deze periode van het jaar ons normaal gesproken heerlijk in het zonnetje laat zitten, worden we de komende dagen geconfronteerd met een teleurstellende verandering in het weer. Weer.nl voorspelt namelijk een weekend vol verrassingen: heftige regenbuien met zelfs kans op onweer en hagel zullen worden afgewisseld met de warme zon.

Hoe gek het ook klinkt: Het is raadzaam om niet alleen een paraplu bij de hand te hebben om je te beschermen tegen de regen maar ook om zonnebrandcrème mee te nemen voor de zon.

Niet droog

Dit weekend staan er diverse festivals en buitenactiviteiten op de planning, zoals het Milkshake Festival in Amsterdam en Tomorrowland in België. We hadden natuurlijk allemaal gehoopt op droog weer en lekkere temperaturen om van deze evenementen te kunnen genieten maar helaas zal dat dit weekend waarschijnlijk niet gebeuren.

Als je van plan bent om de deur uit te gaan, is het verstandig om nauwlettend de weersverwachting voor de komende uren in de gaten te houden.

Ondanks het vrij onvoorspelbare weer in Nederland, kunnen we ons op vrijdag nog verheugen op een gemiddelde temperatuur van 22 graden. Hoewel de lucht vaak bedekt zal zijn met wolken en af en toe een bui zal vallen, zal het zonnetje zo nu en dan ook tevoorschijn komen.

Het zal een vreemde dag worden waarbij je het ene moment schuilt voor een stortbui en het volgende moment verkoeling zoekt vanwege de zon.

Scroll naar boven