Moeder (27) slaapt in het gras, wordt overreden door grasmaaier

Een tragisch incident heeft zich voorgedaan in de Amerikaanse staat Californië, waarbij een slapende vrouw van 27 jaar om het leven is gekomen nadat ze werd overreden door een grasmaaier. Het ongeval vond plaats in Modesto, waar de vrouw besloot te rusten in het gras van een park. Helaas had de bestuurder van de grasmaaier niet door dat de vrouw daar lag te slapen, met fatale gevolgen tot gevolg.

Christine Chavez, een dakloze vrouw en moeder van een negenjarig kind, vond op 8 juli haar tragische einde toen ze ervoor koos om in het hoge gras van een park in Modesto te gaan slapen. Op dat moment was een grasmaaier in bedrijf, zonder dat de bestuurder zich bewust was van de aanwezigheid van de vrouw.

Fatale gevolgen

Ondanks de onwetendheid van de bestuurder van de grasmaaier, reed hij over Christine Chavez heen, waardoor ze verstrikt raakte in de messen van het apparaat. Deze noodlottige situatie bood haar geen enkele kans op overleving.

Direct actie

Nadat de bestuurder van de grasmaaier de ernst van het incident inzag, belde hij onmiddellijk de politie. Terwijl de politie vertrok, arriveerde de familie van het slachtoffer op de plaats van het ongeluk. Tot hun afschuw ontdekten ze resten van botten, vlees en kleding van Chavez verspreid over het grasveld. Het is onduidelijk waarom de familie niet beschermd was tegen het zien van deze gruwelijke aanblik.

Roep om gerechtigheid

Esmeralda, de zus van Christine, heeft inmiddels een geldinzamelactie opgezet om een rechtszaak te kunnen starten tegen de bestuurder van de grasmaaier. Tot op heden is er al meer dan 600 dollar opgehaald, maar er is nog steeds 7000 dollar nodig om de benodigde juridische stappen te kunnen zetten.

Esmeralda uit haar ongeloof dat de bestuurder niet zag dat haar zus in het gras lag te rusten. Zowel de politie als de stad Modesto beschouwen het incident als een tragisch ongeval. Er wordt niet vermoed dat de bestuurder opzettelijk nalatig is geweest bij het bedienen van de grasmaaier.

Scroll naar boven