Man aangehouden nadat de politie zijn huis op Funda zag

Je kunt je huis op verschillende manieren verkopen maar Funda is absoluut de meest populaire keuze. De concurrentie op de huizenmarkt en op Funda is enorm, dus het is tegenwoordig enorm belangrijk om prachtige foto’s van je huis te hebben.

Je kunt zelf de foto’s maken of een professional inhuren om ze voor jou te laten maken. Je kunt zelfs iemand vragen om je huis opnieuw in te richten. Details zijn nu alles, aangezien Funda soms ook wel als een vorm van sociale media wordt gezien.

Er zijn mensen die gewoon uit nieuwsgierigheid op Funda rondkijken, op zoek naar hun droomhuis, zonder dat ze per se van plan zijn om te kopen.

Plaats niet zomaar foto’s van je huis op Funda

Juist omdat er zoveel mensen op Funda kijken, is het ontzettend belangrijk om je bewust te zijn van wat je op Funda plaatst. Controleer altijd zorgvuldig je kamers voordat je alles op internet zet.

Dit was namelijk het geval bij iemand in Hoorn, die een zeer opmerkelijke foto van zijn slaapkamer op Funda had geplaatst. De slaapkamer zelf was niet zo bijzonder maar er hing iets aan de muur dat de politie en sommige Nederlanders niet bepaald blij maakte:

Scroll naar boven