Betrapt: Bekende Nederlander speelt hond in vrije tijd

Betrapt: Bekende Nederlander speelt hond in vrije tijd

Als lid van de Eerste of Tweede Kamer sta je als politicus zijnde voortdurend in de schijnwerpers. Je moet overal interviews geven en gezellig debatteren over  onzinnige onderwerpen. Toch rust er verantwoordelijkheid op de schouders van landsbestuurders.

Verkleden

Gekkigheid uithalen wordt een stuk moeilijk als je in de politiek zit. Het zal namelijk niet de eerste keer zijn dat iemand een misstap maakt en daardoor moet vertrekken.

Als je Maan heet, en je geeft gewoon toe dat je je neus volpropt is er bijna geen haan die daarnaar kraait. Maar wanneer Mark Rutte of Hugo de Jonge aan de snuif zou zitten, en daar gewoon openlijk over zou vertellen. Tsja, met alle ‘spionnen’ tegenwoordig staat dat zo in de media.

Gelukkig heeft een bekende Nederlandse politicus daar een slimme oplossing voor gevonden. Want je hebt natuurlijk altijd de optie om jezelf te verkleden.

Puppyplay

Onze vraag aan jou: Heb je wel eens gehoord van het concept ‘Puppyplay’? Hierbij hijsen mensen zich in hondenkostuums. Ze zijn dan even ‘hond’.

Ze gedragen zich ook zo. Ze kwispelen met een nepstaat en doen de gekste dingen. Er zijn zelfs evenementen waarin ‘honden’ bij elkaar komen om te spelen.

Nederlandse politicus

Op 1 juli, vijf dagen geleden, was er een speciaal evenement in Nijmegen genaamd Bark & Play. Hier kwamen mensen samen die zich verkleden als puppy’s.

Wat ze daar precies doen is niet helemaal duidelijk. Elkaars gat ruiken? Achter een bal aanrennen? Hondensnoepjes opeten? Nu brengt het juicekanaal Reality.FBI een wel heel bijzonder nieuwtje. Er zou namelijk een Nederlandse politicus aanwezig geweest zijn.

De tipgever schrijft er het volgende over: ”Hoi, om de nodige redenen even anoniem. In de LHBTI-scene gonst het dat ***** vaak naar fetisj-clubs gaat.”

Oproep: stuur foto’s

”Hij schijnt groot fan van zijn van Puppyplay en was op 1 juli bij VSSM Bark & Play in Nijmegen. Echt te idioot gewoon.” De spion heeft de naam van de politicus gegeven, maar Reality.FBI heeft besloten deze weg te halen om te voorkomen dat de politicus met berichten overspoeld gaat worden.

Toch doet het juicekanaal nu een oproep om foto’s in te sturen. ”Ik zoek mensen die dit concept kennen en weten om wie het gaat en bewijzen hebben van zijn aanwezigheid bij dit evenement.” We gaan er dus heel snel achter komen om het nu precies gaat. We vermoeden dat het einde carrière is.

Betrapt: Nederlandse politicus speelt hond in vrije tijd

Bron: Reality.FBI, Showmag

Vind je dit een leuk artikel? Laat een reactie achter in de comments en deel dit bericht op Facebook. Dan kunnen meer mensen het lezen!

Scroll naar boven