Jemima kan in de toekomst kijken via asperges: Dit staat ons in 2024 te wachten

Jemima kan in de toekomst kijken via asperges: Dit staat ons in 2024 te wachten

De 67-jarige Jemima Packington bezit een bijzondere gave. De zelfbenoemd waarzegster kan via asperges in de toekomst kijken. Ze gooit de groente in de lucht en kan aan de manier waarop ze neervallen zien wat ons te wachten staat.

Asperges

Jemima is geen amateur. In het verleden voorspelde ze aantal dingen correct zoals de Brexit en het feit dat het coronavirus niet meer weggaat. Daarnaast vertelden asperges haar ook dat Queen Elizabeth het loodje zou leggen. En nu heeft ze meer voorspellingen.

De aspergekoningin heeft haar voorspellingen voor 2024 bekendgemaakt. Helaas zit er weinig positiefs bij. Toch willen we jou haar ’toekomstvisie’ niet onthouden.

Jemima kan via asperges in de toekomst kijken en dit staat ons in 2024 te wachten

Voorspellingen Jemima 2024

Allereerst werpt ze een blik op de Amerikaanse verkiezingen. Jemima stelt dat de wereld zich mag gaan opmaken voor de allereerste vrouwelijke president. Joe Biden en Donald Trump zullen volgens de asperges geen tweede termijn in het witte huis krijgen.

Aansluitend zullen meerdere wereldleiders omkomen. Om wie het precies gaat onthullen de asperges niet, maar Jemima gelooft heilig in de informatie uit de groente.

Midden-Oosten ellende

We gaan door naar het Midden-Oosten. Zoals op vrijwel elke nieuwssite te lezen is, loopt het daar momenteel nogal uit de hand tussen IsraĆ«l, Hamas, Hezbollah, Houthi’s en Iran. De asperges vertellen Jemima dat de situatie er snel een ‘breekpunt’ zal bereiken.

De vierde voorspelling die ze doet is dat klimaatactivisten in Engeland steun zullen verliezen. Dat is goed nieuws, want dat betekent geen ellenlange files meer, of gekkies die zichzelf met superlijm vastplakken aan objecten. Laten we hopen dat dit ook in Nederland zo zal uitpakken.

Er zijn nog een aantal dingen die Jemima kan aflezen aan asperges, maar die gaan voornamelijk over het Britse voetbalteam en de Olympische zomerspelen in Parijs.

Correctheidsgraad

Jemima begon als kind al met voorspellen. Toen ze acht jaar oud was, leerde ze van haar tante om theebladeren te lezen. In de asperges gebruikt ze patronen om de toekomst te kunnen voorspellen.

Net als andere waarzeggers, zit Jemima er ook wel eens naast. Ze beweert zelf dat haar voorspellingen in 70 tot 95 procent uitkomen.

Welke voorspelling denk jij dat er gaat uitkomen? Laat het weten in de reacties en deel dit bericht zodat anderen het ook kunnen lezen. Thnx!

Scroll naar boven