Slager bedenkt geniale nieuwe EK snack: Het Depay-tje!

Vanavond speelt Nederland op het EK in Duitsland tegen Engeland. En als we winnen is het natuurlijk van belang dat je als trouwe Oranje supporter een goede bodem hebt gelegd van tevoren. Dus wat heb je daarvoor nodig? Een vette, ongezonde hap van eigen bodem.

Depay-tje

Depay staat zoals altijd volop in de belangstelling. Zijn voetballende kwaliteiten komen er nog niet lekker uit, en zijn veelbesproken haarband helpt ook niet bepaald mee. Door het dragen van deze zweetband heeft hij de supermarkten overrompeld, aangezien deze accessoires sneller werden verkocht dan voetbalplaatjes of onderzetters.

Fans willen niet alleen spelen zoals hij, maar er ook uitzien als hun idool. De zweetbanden zijn niet aan te slepen. Ook de Keurslager heeft inspiratie opgedaan van de zweetband. Ze bieden nu ‘Depay-tjes’ aan, een stevige oranje gehaktbal met een uitje, als knipoog naar de populaire voetballer.

Deze gehaktballen vliegen de deur uit en zijn een favoriet geworden onder de fans, die niet alleen hun steun willen betuigen, maar ook willen genieten van een stuk overheerlijk bruin goud. Nou, dat heeft de Keurslager voor elkaar gekregen. Ga jij het proberen?

Nederland vs Engeland op het EK 2024

Het enthousiasme rondom het EK is overal voelbaar. Het hele land bereidt zich voor op een drukke avond, met schermen klaar voor de historische wedstrijd. Voor het eerst sinds ’88 zijn we in staat om de finale te bereiken tijdens het Europees Kampioenschap. Vandaag staat niet alleen in het teken van voetbal, maar ook van samenkomen, plezier, en nationale trots.

Scroll naar boven