engste spookhuis

‘Engste’ spookhuis betaald 20.000 aan iedereen die het 8 uur kan volhouden

Spookhuizen hebben een bepaalde aantrekkingskracht. Iedereen houdt wel van een beetje onschuldige horror. McKamey Manor is echter allesbehalve onschuldig. Dit spookhuis gaat verder dan alleen schrikmomenten. Een stuk verder. En daar betalen ze dik voor. Wat is deze plek precies?

McKamey Manor: Het Extreemste Spookhuis ter Wereld?

Russ McKamey heeft met zijn spookhuis iets gecreëerd wat je in geen pretpark zal vinden. De ervaringen in McKamey Manor zijn zo intens dat ze eerder doen denken aan een m*rtelkamer dan aan een traditioneel spookhuis. Deelnemers die zich aanmelden, worden vastgebonden en bedwelmd tot ze opgeven.

Het betreden van McKamey Manor is niet voor iedereen weggelegd. Kandidaten moeten een medische verklaring tekenen die bevestigt dat ze zowel fysiek als mentaal gezond zijn. Daarnaast is het verplicht om een contract van maar liefst 40 pagina’s te ondertekenen. Eerst bood Russ zelfs $20.000 aan iedereen die de ervaring acht uur lang kon doorstaan.

McKamey Manor: Een M*rtel- of spookhuis?

Tot op heden heeft nog niemand het volledige parcours van McKamey Manor weten te volbrengen. De meeste deelnemers geven al binnen acht minuten op. Dit roept de vraag op of McKamey erin is geslaagd het angstaanjagendste spookhuis ter wereld te creëren. Valt dit nog wel onder de noemer ‘spookhuis’?

De controverses rond McKamey Manor hebben geleid tot een petitie om het te sluiten, die door 170.000 mensen werd ondertekend. In de petitie werd gesteld dat het geen spookhuis is, maar een ‘gewelddadige m*rtelkamer onder vermomming’. Ondanks deze kritiek zijn de deuren van McKamey Manor nog steeds geopend.

Regels van McKamey Manor

In tegenstelling tot wat men zou verwachten, is de toegang tot McKamey Manor niet duur. Russ vraagt enkel om een zak hondenvoer als entreeprijs, vanwege zijn liefde voor honden. Er zijn echter strenge regels waar deelnemers aan moeten voldoen. Zo moeten ze minimaal 21 jaar oud zijn.

Daarnaast is een lichamelijk onderzoek vereist, evenals een grondige screening, een medische verklaring en een drugstest. Ook moeten ze een uitgebreide wettelijke verklaring van 40 pagina’s ondertekenen. Dit contract is allesbehalve een formaliteit.

De Ervaringen van Deelnemers

De verhalen van voormalig deelnemers zijn niet mis. Ze vertellen dat ze opgesloten werden in vriezers, geschopt en geslagen werden, waterboarding ondergingen en werden geëlektrocuteerd. Andere ervaringen beschrijven levende dieren die op hun gezicht werden geplaatst, en in sommige gevallen moesten deelnemers deze dieren opeten.

Verder zijn er verhalen van nagels die werden verwijderd en tanden die werden getrokken. Hoewel er veel video’s van de ‘ervaring’ van McKamey Manor online te vinden zijn, wordt gesuggereerd dat deze video’s slechts bewerkte versies zijn en dat de ‘echte ervaring’ nog veel gruwelijker is.

Scroll naar boven