Edwin van der Sar geeft bijzondere update rondom zijn gezondheid

Edwin van der Sar (52) heeft een emotionele update gegeven over zijn gezondheid. De voormalig goalie van onder meer Ajax, Manchester United, Fulham en natuurlijk het Nederlands Elftal laat via Twitter aan zijn volgers weten dat hij niet meer op de intensive care verblijft.

Van der Sar werd op 7 juli tijdens zijn vakantie in Kroatië getroffen door een hersenbloeding. Hij werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Afgelopen vrijdagavond werd hij naar Nederland gerepatrieerd. Vandaag laat hij weten niet meer op de afdeling intensieve zorg te verblijven.

Edwin van der Sar

‘Volgende week naar huis’

Via Twitter bedankt hij iedereen voor de massale steun die hij heeft mogen ontvangen. ”Ik ben blij om jullie nu te vertellen dat ik niet meer op de intensive care lig, maar ik ben nog wel in het ziekenhuis. Ik hoop dat ik volgende week naar huis mag en de volgende stap in mijn herstel kan zetten.”

Veel steun

Direct nadat bekend werd dat de 55-jarige doelman was getroffen door een hersenbloeding, ontvind ‘Sar’ van duizenden mensen hartverwarmende berichten.

[custom_comments_form]

Ook zijn voormalige clubs schreven aan hem te denken, en plaatsten steunbetuigingen op sociale media. De boomlange keeper trad twee maanden geleden af als algemeen directeur van Ajax nadat de club op de derde plaats was geëindigd in de Nederlandse competitie en zich niet had gekwalificeerd voor de Champions League.

Scroll naar boven