Doorschijnend topje van Rachel Hazes schiet in verkeerde keelgat: “Je bent geen 20 meer”

In de schijnwerpers van de virtuele wereld blijft geen enkele beweging onopgemerkt. Onlangs veroorzaakte Rachel Hazes, die we natuurlijk allemaal kennen, een ware opschudding op Instagram door een opvallende foto van zichzelf te delen. Wat een spontane en vrolijke daad had moeten zijn, werd al snel overschaduwd door een stortvloed aan controversiële reacties van haar trouwe volgers.

Viraal

Het nieuws van Rachel’s Instagram-post verspreidde zich als een lopend vuurtje in de showbizz-wereld. Van gewone fans tot roddelcolumnisten, iedereen had een mening over haar recente update. Sommigen prezen haar moed en bewonderden haar zelfvertrouwen, terwijl anderen het bekritiseerden als een smakeloze vertoning van aandachtszoekerij.

De commentaarsectie van de foto veranderde al snel in een slagveld van emotionele reacties. “Dit is niet de Rachel die we kennen!” riep een teleurgestelde fan uit. Terwijl een andere volger sarcastisch opmerkte: “Nou, ze heeft zeker de aandacht getrokken, zoals gewoonlijk.”

Ik ben wie ik ben

Maar Rachel liet zich niet zomaar uit het veld slaan door de kritiek. Ze liet weten dat ze trots is op wie ze is en dat ze niet van plan is om zich door negativiteit te laten beïnvloeden. “Ik ben wie ik ben, en ik laat me niet definiëren door andermans mening over mijn uiterlijk,” verklaarde ze vastberaden.

Zie hier de foto:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Positief

In de wereld van glitter en glamour zijn uiteraard ook negatieve opmerkingen en scherpe roddels aan de orde van de dag. Maar te midden van alle controverse waren er ook loyale fans die Rachel volledig steunden en haar krachtig verdedigden tegen de haters. “Laat haar gewoon zichzelf zijn en genieten van het leven! Jullie kunnen wel wat meer positiviteit gebruiken!” luidde een van de reacties van een toegewijde fan.

Scroll naar boven