yellow sunflowers during daytime

Berg je regenjas maar weer op: tropische temperaturen op komst

Na maandag en dinsdag hoe je nog maar heel nog even geduldig te zijn en daar kunnen liefhebbers van heerlijk zomerweer zich klaar maken voor een heerlijk zonnetje. De warme Nederlandse zomer komt namelijk weer terug. Volgens Weer.nl worden vanaf woensdag temperaturen boven de 25 graden verwacht.

Op maandag schommelen de temperaturen nog tussen de 18 en 21 graden, waarbij er mogelijk lichte lokale buien voorkomen – voornamelijk in het noordelijke kustgebied, vergezeld van een stevige noordwestelijke wind. In de nacht kunnen er nog buien voorkomen in het noorden.

Op dinsdag blijft het nog stevig waaien maar de wind zal afnemen wanneer er vanuit het westen regen nadert. Woensdag belooft een zonnige dag te worden met iets warmere temperaturen, en de daaropvolgende dagen worden zeker als zomers beschouwd. Het is dus weer tijd om de zonnebrandcrème tevoorschijn te halen.

Hoewel vrijdag enige buien kunnen langskomen en tijdelijk de warme lucht verdrijven, lijkt het er voorlopig op dat dit van korte duur zal zijn.

Scroll naar boven