Nicol Kremers Roddelpraat

Nicol doet vreselijke onthullingen over Talpa en laat sinistere e-mail van Peter zien

Roddelpraat mocht deze week niemand minder dan Nicolleke Kremers in de studio verwelkomen. De ex-geliefde van Peter Gillis deed een aardig boekje open, en dat loopt nie goed af voor de Brabantse vakantieparkmagnaat.

“Nicol, hoe is het met jou?” vraagt Dennis. Steeds beter, zegt ze. Nicol vertelt dat ze door de mentale en fysieke mishandelingen van Peter nu aan PTSS lijdt, post-traumatisch stresssyndroom. Ook zit ze ondergedoken. Haar huisadres is op straat komen te liggen, waarna er vreemde voertuigen in de straat zijn gesignaleerde. Nicolleke mag momenteel dus niet naar huis toe.

Omroep deed niets

Dat Peter Gillis na alle ophef nog steeds op televisie verschijnt, begrijpt Jan echt niet. Daar is vooral Talpa schuldig aan. Jan tegen Nicol: “Gillis, dat is natuurlijk gewoon een smeerlap, dat weten we allemaal, maar dat programma dat wordt maar uitgezonden. Peter Gillis betáált Talpa ervoor om dat te mogen uitzenden, hij wordt niet eens betaald ervoor, en Talpa blijft het maar uitzenden. Terwijl, zij weten toch ook dat jij mishandeld bent door die klootzak?”

Dat wist Talpa volgens Nicol al zeker een jaar. De omroep deed echter niets, want ze willen zich niet met persoonlijke kwesties bemoeien. Jan: “John de Mol is eigenlijk de pooier van Peter Gillis.”

Zéker niet groot

Dan willen Jan en Dennis weten of de roddels over het apparaat van Peter waar zijn. “Is dat het enige wat niet dik is bij Peter?”, vraagt Jan. “Hij roept zelf altijd dat alles heel erg groot is, maar dat is zéker niet groot”, antwoordt Nicol. Weten we dat ook weer.

‘Lief hij gaat’

Dan iets heel sinisters. Toen Dennis afgelopen maart tijdens het uitgaan in zijn gezicht werd gestoken, stuurde Peter daar een rare e-mail over naar Nicol. “Lief hij gaat xx”, stond erin. Bizar, aldus Nicol, Jan en Dennis.

“Maar impliceert dat dat hij er misschien opdrachtgever van is geweest?” vraagt een geschokte Jan. Nicol: “Eh, ik heb geen idee, ik hoop van niet voor hem, maar…” Op z’n minst een zeer bijzondere e-mail met een heel donker randje.

Bekijk hier het fragment over de e-mail vanaf 00:09:32:

Iets heel ergs

Waarom is Nicol na vierenhalf jaar mishandelingen tóch bij Peter weggegaan, wil Dennis van haar weten. Dat wil Nicol niet zeggen. Op de vraag of het iets heel ergs of iets heel moois was waardoor de knop omging, antwoordt Nicol dat het iets erg was. De druppel, ook al waren er volgens Nicol al meer druppels geweest.

De bak in

Dan komt de aangifte tegen Peter ter sprake. Nicol heeft aangifte gedaan van tien feiten. Wat ze ermee wil bereiken? “Ik wil geen ene rooie rotcent, het enige wat ik wil is dat hij gestraft wordt voor wat hij mij heeft aangedaan”, zegt ze. Nicol vindt een gevangenisstraf van vierenhalf jaar passend, want zo lang heeft zij onder Peter geleden.

Nicol Kremers Roddelpraat

Liefdesberichtjes

Tot slot iets luchtigers, want volgens Dennis maakt Nicolleke avances naar hem. “Sinds zaterdag stuur jij mij allemaal liefdesberichtjes,” zegt Dennis. “Mijn vriendin is kwaad op jou om wat je hebt gestuurd. Foto’s, berichtjes… Hoe zit dat?” Nicol: “Nou ja, van mij mag heel Nederland het weten. Je bent toch gewoon een lekker jong, of niet dan?”

Scroll naar boven