Michelle (40) gaat met veel mannen naar bed: ''Ik kan moeilijk nee zeggen''

Michelle (40) gaat met veel mannen naar bed: ”Ik kan moeilijk nee zeggen”

De 40-jarige Michelle heeft het niet makkelijk. Na een huwelijk waarin ze nauwelijks meer bemind werd, is dat nu wel anders. Ze deelt de lakens met veel verschillende mannen. Niet omdat ze dat graag wil. ”Ik kan moeilijk nee zeggen.”

Slechte relatie

Tegen de website damespraatjes vertelt Michelle haar verhaal. Na een relatie van vijftien jaar besluit Michelle daar een punt achter te zetten. ”Als ik terugkijk hoe ik leefde, snap ik er helemaal niets van. Elke dag leek hetzelfde en ik was een kleurloze versie van mezelf.”

”Ik droeg altijd zwart en het liefst zo wijd mogelijk zodat ik mijn grote dikke lijf kon verhullen. Tijdens de s*ks was de voorwaarde dat het licht uitging.”

Mannen willen me

Haar leven is in dat opzicht helemaal veranderd. Twee jaar geleden ging het roer om. Ze werd lid van een gym en verloor 15 kilo. Ook besloot ze haar kledingstijl aan te passen. In plaats van wijde kleren, ging ze in strakke rokjes de deur uit.

Dat heeft goed gewerkt en Michelle krijgt veel aandacht. ”Ik heb het nu heerlijk met verschillende mannen die me adoreren, die me willen, die me nemen en ook terugkomen. Ongelofelijk he?”

Michelle (40) gaat met veel mannen naar bed: ''Ik kan moeilijk nee zeggen''

‘Ik kan geen nee zeggen’

Michelle wordt overladen met complimentjes en wordt vaker dan eens aangesproken door mannen die met haar willen praten. Inmiddels heeft ze een hele lijst met mannen. ”Niet alleen om naar bed te gaan. Er is ook iemand die met me naar de film wil. Daarna belanden we vaak in bed, dat wel.”

Haar leven is dan wel veranderd, maar Michelle heeft er een probleem bij. Ze kan geen nee zeggen. ”Ik vind het moeilijk om iemand af te wijzen. Ik wil niemand teleurstellen.”

En dus spreid Michelle haar benen voor een groot aantal heren. ”Sommige mannen vind ik niet eens echt heel leuk, maar die verwennen me wel. Die wil ik dan wel in mijn leven houden. Ik vind het heerlijk als mannen mij prachtig vinden en me lekker laten klaarkomen. Dan kan ik toch geen nee zeggen?”

Alleen

Michelle voelt zich soms ‘sletterig’, en heeft een waarschuwing gekregen van een goede vriendin. Die zegt dat ze niet zo kan doorgaan.

”Ik kan moeilijk grenzen stellen. Ik kan echt geen nee zeggen als een man met me naar bed wil. Ik vrees dat als ik dat wel doe, de betovering straks weg is. Dan blijf ik misschien wel alleen achter. Die aandacht van mannen vind ik heerlijk. Die wil ik voor altijd.”

Beeld ter illustratie: Pexels – Adrienn

Scroll naar boven