Man wil dat vrouw derde persoon voor trio kiest: ''Ik kon niet geloven wie er voor de deur stond''

Man wil dat vrouw derde persoon voor trio kiest: ”Ik kon niet geloven wie er voor de deur stond”

Een man die zijn vrouw smeekte een trio te doen, heeft daar inmiddels veel spijt van. De man liet zijn liefje bepalen wie er als derde persoon mee zou doen aan het bedplezier. ”Ik was compleet in shock toen de bel ging en ik zag wie er voor de deur stond.”

Trio met vrouw

Sommige mensen willen hun leven tussen de lakens een beetje spannender maken. Een derde persoon mee laten doen kan dan best wel een leuke (en lekkere) uitkomst zijn. Daar kun je maar beter goede afspraken over maken, want anders is dat niet bevorderlijk voor je relatie.

Op het Twitter-account @Fesshole onthult een man dat hij zijn vrouw liet kiezen wie het trio completeerde. Maar toen ze vertelde wie het ging worden, raakte de man compleet in paniek. En als we verder lezen begrijpen we dat ook wel.

Man wil dat vrouw derde persoon voor trio kiest: ''Ik kon niet geloven wie er voor de deur stond''

‘In shock’

De man schrijft: ”Het duurde ontzettend lang voordat mijn vrouw eindelijk akkoord ging met een triootje. En ik wilde dat zij mij zou verrassen met de derde persoon. Ik dacht dat ze een vriendin van haar zou kiezen. Ik dacht ook aan (vrouwelijke) collega.”

De vrouw had heel iets anders in gedachten, want wanneer de deurbel gaat staat er geen vrouw voor de deur, maar Pete de tuinman.

‘Kon niet meer terug’

Tsja, en wat doe je dan. ”Ik kon niet meer terug. Hij verzorgt de tuin goed en ik wilde niet het risico lopen hem kwijt te raken”, zo schrijft de man. Bovendien had zijn vrouw de tuinman al laten weten dat hij dit keer niet voor de tuin hoefde te komen, maar voor de slaapkamer.

Hoe het is afgelopen vertelt de man niet. Onder de post komen mensen niet meer bij van het lachen. Op het moment van schrijven hebben meer dan 480.000 mensen het bericht gelezen.

Beeld: Pexels -Andrew Neel

Scroll naar boven