Man springt leeuwenverblijf in voor een selfie, wordt doodgebeten

Man springt leeuwenverblijf in voor een selfie, wordt doodgebeten

In het zuiden van India is een man afgelopen week om het leven gekomen, nadat hij hier leeuwenverblijf in een lokale dierentuin was ingesprongen. De 40-jarige man zou graag een selfie met en leeuw hebben willen maken, maar werd doodgebeten.

Selfie met leeuw

Volgens de Belgische website Het Nieuwsblad en Metro Holland zou de man in beschonken toestand geweest zijn, toen hij in het Sri Venkateswara Zoological Park in Tirupato over het hek zijn geklommen. De man wilde op de foto met een leeuw.

Man springt leeuwenverblijf in voor een selfie, wordt doodgebeten
De bewuste leeuw in de dierentuin

The Times of India schrijft dat de onfortuinlijke man eerst een deur was binnengedrongen, die enkel toegankelijk is voor personeel. Daar zou een bewaker hem nog hebben aangesproken en geprobeerd hebben hem te stoppen om verder te gaan. Dat mislukte.

De bewaker vertelt dat de man op een watertank klauterde, waarna hij het hek over ging. ”Hij sprong en viel voor de leeuw neer.”

Helaas geen selfie

De leeuw merkte al snel op dat er een ongewenste bezoekers in zijn territorium was. Volgens een bericht op X is de man daar begonnen met het uitdagen van de leeuw. Toen het dier aanviel, zou Prahlad Guijjar nog getracht hebben in een boom te klimmen.

Helaas was hij daar niet veilig en de leeuw sleepte hem naar de hoek van het verblijf. Daar ‘speelde’ hij zo’n tien minuten met de man, waarna deze werd doodgebeten. Tot een selfie is het helaas dus nooit gekomen. Wel is hij wereldnieuws geworden.

Wat vind jij van deze actie? Laat het weten in de comments en deel dit bericht zodat nog meer mensen dit kunnen lezen!

Scroll naar boven