Kayleigh vliegt 11 uur voor internetliefje maar wordt compleet genegeerd

Kayleigh vliegt 11 uur voor internetliefje maar wordt compleet genegeerd

De 35-jarige Kayleigh Castle was zo wanhopig op zoek naar liefde, dat ze naar de Verenigde Staten vloog om haar internetliefje op te zoeken. Helaas verliep haar bezoek niet zoals gewenst. Gedesillusioneerd laat ze aan Mirror weten wat er is gebeurd.

Internetliefje

Kayleigh ontmoette ‘de man van haar dromen’ tijdens een vakantie in Puerto Vallarta, Mexico. ”Ik zat aan de bar toen er een man naar me toe kwam. Hij ging naast me zitten en vroeg of ik met hem op date wilde. We hebben een paar keer wat gedaan.”

Wanneer de twee weer thuis zijn, blijven ze met elkaar in contact. Kayleigh denkt dat ze de ware heeft ontmoet en wil naar haar prins op het witte paard. ”Hij heeft een vlucht voor me geboekt. Ik zou tien dagen bij hem zijn, hier keek ik echt naar uit.”

Zodra Kayleigh in Californië is, gaan de twee op roadtrip. Ze bezoeken onder meer het Yosemite National Park, proeven wijn en touren door kustplaatsen. Al snel gaat het mis. Kayleigh wil lekker romantisch doen, maar de man heeft weinig interesse in haar. ”Ik wilde samen over het strand lopen, maar hij zei dat ik alleen moest gaan en bleef in de auto om op zijn telefoon te zitten.”

Andere man gevonden

Kayleigh is teleurgesteld en heeft besloten dat er niet meer inzit dan vrienden blijven. Ze zit niet bij de pakken neer. ”Ik heb toevallig nog een andere man ontmoet in Mexico. Ik wil hem graag de kans geven en we hebben een trip gepland voor later dit jaar. We reizen dan samen door Europa.

Kayleigh maakt filmpjes over haar zoektocht naar een leuke man. Als je daar interesse in hebt, kun je kijken via haar TikTok-account @dailykayleighshow.

@dailykayleighshow It really does make sense to date 3 men at a time! I committed too early… yes i like him but can he fulfill my needs? Hes not doing right now. #datetok #girltalkadvice #girltalk #datingadvice #ladiesdating #singleladiesoftiktok #datingrules2022 #dating2022 #knowyourworthladies #datingover30 #fyp @queenkayleighcastle ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Scroll naar boven