Gillian en Adrian wonnen twaalf jaar geleden 173 miljoen: ''Alles is op''

Gillian en Adrian wonnen twaalf jaar geleden 173 miljoen: ”Alles is op”

In 2012 wonnen Gillian Bayford en haar ex-man een bedrag van exact 148,565,000 miljoen pond, wat op zo’n 173 miljoen euro neerkomt. Het geld veranderde hun levens, alleen niet op de manier waarop beiden hadden gerekend. ”Bijna alles is op.”

173 miljoen gewonnen!

De Bayfordjes speelden twaalf jaar geleden mee met de Megaloterij en wonnen tot hun verbazing de hoofdprijs van omgerekend 173 miljoen euro. Verpleegster Gillian en postbode Adrian hadden een prima huwelijk en twee gezonde kinderen. Alles leek prima te gaan.

Tot Gillian vijftien maanden later besloot te willen scheiden. Ze had te veel stress van de vele miljoenen en haar nieuwe levensstijl, en kon dat niet meer combineren met een man. Die reden gaf ze de verbouwereerde Adrian tenminste op.

Nieuwe liefde

Gillian bleef echter niet lang alleen en binnen een paar maanden werd ze verliefd op Brian Deans, een acht jaar jongere ex-gedetineerde.

Hij zat achter de tralies wegens fraude en bij de vermogende Gillian zag hij zijn kans schoon. De twee trouwden en om Brian tevreden te houden, kocht Gillian auto’s, horloges en peperdure merkkleding voor hem. Vrienden werden ook overladen met cadeau’s.

Ondanks die luxe was het niet genoeg voor Brian, die zijn vrouw voortdurend om geld vroeg. ”Hij smeekte om 20.000 euro alsof het niets voorstelde.” De twee hebben inmiddels ook een dochtertje, maar recent was de maat vol en trapte Gillian haar man de deur uit.

Brian Deans heeft inmiddels een eigen pub in het Schotse Auchterarder. Hij is nog niet officieel gescheiden van Gillian. Wanneer de twee die stap zetten, heeft Deans nergens recht op. De twee zijn namelijk getrouwd onder huwelijkse voorwaarden. Maar goed, de vele miljoenen zijn inmiddels ook bijna verdampt dus veel valt er niet meer mee te nemen.

Ex-man Adrian heeft ook niks meer

Iemand die ongetwijfeld weet wat Gillian doormaakt, is haar ex-man Adrian. Ook hij vond nieuwe liefdes na de scheiding, maar werd door vier verschillende vrouwen gedumpt. Een van die vrouwen is Samantha Burbrigde. Deze vrouw was nogal dol op paardensport.

Toen Adrian haar ten huwelijk vroeg, werd hij afgewezen. Burbrigde ging er echter wel vandoor met tientallen peperdure raspaarden, een trailer en een prijzige sportwagen.

Wat gaat er door je heen als je dit leest? Laat het weten in de reacties en deel dit bericht zodat nog veel meer mensen het kunnen lezen!

Scroll naar boven