Deze voorspelling Baba Vanga is uitgekomen: Dit staat ons in 2024 nog te wachten

Deze voorspelling Baba Vanga is uitgekomen: Dit staat ons in 2024 nog te wachten

Baba Vanga, bijgenaamd de Nostradamus van de Balkan, genoot wereldwijde bekendheid. De Bulgaarse helderziende, die zelf niet kon zien, voorspelde ten tijde van haar leven een aantal gebeurtenissen, welke zijn uitgekomen. Denk aan 9/11 en de Brexit. Afgelopen week kwam een van haar voorspellingen voor dit jaar uit. Maar er is meer.

Baba Vanga

Traditiegetrouw delen volgers van Baba Vanga ieder jaar een lijstje met voorspellingen voor het daaropvolgende jaar. Hoewel Baba Vanga al sinds 1996 niet meer lijfelijk bij ons is, leeft ze voort in de harten van grote schare fans.

Voor 2024 werden er zeven voorspellingen gedaan en de eerste is afgelopen week uitgekomen. Ze voorspelde dat de wereld dit jaar ‘meer last van islamterroristen’ zou krijgen. Met de gebeurtenis in Moskou dit weekend, waarbij tot nu toe 135 doden zijn gevallen, claimen volgers dat Baba het wederom bij het rechte eind had. De aanval werd immers opgeëist door IS.

Deze voorspelling Baba Vanga is uitgekomen: Dit staat ons in 2024 nog te wachten

Nog zes voorspellingen Baba Vanga

1. Vladimir Poetin

Er staan ons nog een aantal significante gebeurtenissen te wachten in 2024. Volgens de helderziende zal de grote baas van Rusland, president Vladimir Poetin dit jaar nog worden omgelegd door iemand uit zijn eigen land. Het zou om een ‘inside job’ gaan.

2. Economische crisis

Dir jaar zal worden gekenmerkt door een immense economische crisis die aanzienlijke repercussies zal hebben op de mondiale economie. Baba heeft verschillende factoren benadrukt die hieraan zullen bijdragen, zoals een toename van de schuldenlast, politieke spanningen en een verschuiving van economische macht van het Westen naar het Oosten.

3. Klimaat

Een ander visioen van de blinde waarzegster betreft hevige weersomstandigheden en natuurrampen als gevolg van klimaatverandering.

De baan van de aarde zal veranderen, wat normaal gesproken een lange periode in beslag neemt, maar als dit proces versnelt, zal het klimaat ernstig worden aangetast, wat verontrustend is.

4. Cyberaanvallen

Verder voorspelt het medium een aanzienlijke toename van cyberaanvallen, waarbij gespecialiseerde hackers zich zullen richten op vitale infrastructuur zoals elektriciteitsnetwerken en waterzuiveringsinstallaties.

5. Medische vooruitgang

In de medische sector worden nieuwe behandelmethoden en therapieën verwacht, met name voor kanker en Alzheimer, die aanzienlijk succesvoller zullen zijn.

6. Tech-revoluties

Ten slotte zal quantum computing een doorbraak beleven die de manier waarop we technologie begrijpen ingrijpend zal veranderen, als onderdeel van de aankomende techrevoluties.

85% correct

De meeste mensen zullen het vast weer afdoen als ‘onzin’. En natuurlijk mag je jouw eigen mening hebben. De Bulgaarse helderziende voorspelde een flink aantal gebeurtenissen correct. Zo voorzag ze de ramp in Chernobyl, het heegaan van prinses Diana en het einde van de Sovjet-Unie.

Baba Vanga blies haar laatste adem uit in 1996, op 84-jarige leeftijd. Haar flinke groep aanhangers claimt dat 85 procent van haar voorspellingen zijn uitgekomen.

 

 

Scroll naar boven