Amy (32) breekt verloving met een geest: “Bracht teveel tijd door met andere geesten”

Liefde kan soms onverwachte wegen bewandelen maar het verhaal van de 32-jarige Britse Amethyst Realm neemt dit idee naar een heel nieuw niveau. De afgelopen jaren heeft ze namelijk enkel relaties gehad met geesten van overledenen.

Een Ongebruikelijke Ontmoeting

Het begon allemaal tijdens een reis naar Australië in 2018, waar Amethyst een geest genaamd Ray ontmoette. Er ontstond een band en zelfs een verloving. In eerste instantie leek alles goed te gaan maar al snel ontstonden er problemen.

Einde van de Verloving

Helaas eindigde de relatie tussen Amethyst en Ray. Er ontstonden spanningen toen Ray begon te veranderen en tijd begon door te brengen met andere geesten. Deze ontwikkelingen leidden uiteindelijk tot een breuk tussen het stel.

De Theorie van Amethyst

Amethyst vermoedt dat de coronapandemie invloed heeft gehad op Ray’s gedrag. Ze gelooft dat de regels van sociale afstand, die volgens haar zelfs voor geesten gelden, mogelijk hebben bijgedragen aan zijn veranderende gedrag.

Een Nieuwe Start

Op dit moment is Amethyst weer vrijgezel en heeft ze geen plannen om nieuwe relaties met geesten aan te gaan. Ze richt zich op haar eigen leven en wie weet wat de toekomst in petto heeft.

Scroll naar boven