Ineke’s hondje Lindsay plotseling verdwenen na wandeling met bekende

Het verhaal van Ineke lijkt bijna uit een film te komen. Na het verlies van haar dochter wilde ze de stilte doorbreken en kocht daarom puppy Lindsay. Samen met de buurvrouw haalde de oudere dame het hondje op. De buurvrouw beloofde af en toe te helpen met uitlaten en verzorgen. Maar op een dag kwam Lindsay niet meer terug.

Puppy weg

De buurvrouw vertelde dat de jonge hond achter een kat aan was gerend. Ineke en haar kleindochter Shirley lieten het er niet bij zitten en startten meteen een zoektocht. Ze schakelden zelfs de hulp in van stichting “Waar is onze Angel“. De speurhonden volgden het spoor van de klein Lindsay tot een parkeerterrein. Daar stopte het geurspoor abrupt. Kitty zei: “Je denkt dan toch dat ze misschien in een auto is gestapt.”

Maar het verhaal wordt nog vreemder. In gesprek met Hart van Nederland vertelt kleindochter Shirley dat de buurvrouw drie dagen voor de verdwijning contact had opgenomen met de fokker om Lindsay terug te brengen. De fokker bevestigt dat, maar weigerde, omdat de buurvrouw niet alle papieren had en niet de officiƫle eigenaar was.

Alle afbeeldingen afkomstig van: Hart van Nederland

Geen resultaat

En na alle moeite die tot dusver is gedaan, blijft duidelijk uit. Maar Ineke en Shirley geven de moed niet op: “Ze moet ergens zijn.” De politie heeft wel een melding ontvangen, maar kan weinig doen wegens gebrek aan bewijs. Ondertussen ontkent de buurvrouw alles en beweert dat ze niets te maken heeft met de verdwijning.



Scroll naar boven