Doktoren schrikken zich een ongeluk als meneer langskomt met ‘pikant speeltje in zijn lichaam’

We hebben allemaal wel eens de behoefte aan een spannend avontuur. Maar wat als dit avontuur eindigt met een bezoekje aan het ziekenhuis? Een man dacht creatief te zijn tussen de lakens en besloot hiervoor een tandenborstel te gebruiken. Dit kwam hem uiteindelijk behoorlijk duur te staan, en wel op deze manier.

43-jarige man

Deze 43-jarige man besloot dat een tandenborstel een geschikt hulpmiddel was. Maar.. In het heetst van de strijd brak de tandenborstel af waardoor de man noodgedwongen naar de dokter moest. Toen de artsen te horen kregen hoe de tandenborstel op die plek was beland, moesten ze waarschijnlijk moeite doen om serieus te blijven.

“Voor seksuele bevrediging,” legde hij uit. Het klinkt als een verhaal dat je zou verzinnen om je vrienden te verbazen, maar nee. De 2-uur durende ingreep zorgde er gelukkig voor dat de tandenborstel uit zijn jongeheer verwijderd kon worden. Het duurde echter wel twaalf lange uren voordat de man de moed had gevonden om naar het zieken huis te gaan.

The Man Who Shoved A Toothbrush Into His Pen*s Which Snapped During S*x

Doe-het-zelf in de slaapkamer

Gelukkig mocht hij drie dagen later naar huis, waarschijnlijk met een nieuw besef van de risico’s van doe-het-zelf in de slaapkamer. Een waarschuwing Neem dit als een waarschuwing: sommige experimenten kun je beter overlaten aan professionals of gewoon helemaal niet uitvoeren. En onthoud, de volgende keer dat je iets avontuurlijks probeert, is het misschien verstandiger om bij de gebruikelijke hulpmiddelen te blijven.



Scroll naar boven