TikToker krijgt de schrik van zijn leven als hij het ‘bewijs van Big Foot vastlegt’.

Een TikTok-gebruiker heeft beelden gedeeld die, naar eigen zeggen, het bestaan van Bigfoot aantonen. De maker noemt de ontmoeting het ‘angstigste moment’ van hun leven. Bigfoot, beter bekend als Sasquatch, is een groot, behaard, mensachtig wezen dat al een eeuw lang door de bossen en nationale parken van Noord-Amerika zwerft.

TikToker doet ontdekking

Afgezien van enkele vage waarnemingen in de afgelopen decennia is er weinig overeenstemming over de mythologie rondom deze mythe. Ooggetuigen beschrijven het wezen vaak als groot en gespierd, bedekt met rood of bruin haar, en een lengte van ongeveer 1,8 tot 2,7 meter. Desondanks blijven vragen zoals ‘is Bigfoot een enkel wezen of een hele soort?’ en ‘waarom zijn er nooit botresten gevonden?’ onbeantwoord.

Een TikTok-gebruiker, met de naam @e_man580, beweert nu het best bewijs ooit van Bigfoot vastgelegd te hebben en omschrijft het als het ‘engste moment’ van zijn leven. De korte video van negen seconden is gefilmd in Parallel Forest in Lawton, Oklahoma. Er is een figuur te zien die onder een boom lijkt te zitten terwijl hij een tak vasthoudt. De clip is inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken.

@e_man580 Scariest moment of my life and I really think I caught a fucking Bigfoot on camera in parallel forest. I wakes just doing some sight seeing and enjoying the day and saw something in the distance. Im still shaking as I type this. #bigfoot #sighting #oklahoma #parallelforest #fyp #scared ♬ original sound – E_ManAlfaro

Bekijk de clip zelf

De opname eindigt met het wezen dat in de richting van de camera kijkt, wat de persoon achter de camera duidelijk afschrok, aangezien de video abrupt werd gestopt en de filmer snel leek weg te rennen. Toch waren er ook mensen die sceptisch bleven. Enkele TikTokers wezen erop dat het figuur opvallend veel lijkt op een ‘Jack Links Adult Sasquatch Costume’, dat verkrijgbaar is voor prijzen tussen $179,99 en $249,99.

Het kostuum bevat zelfs een set tanden, wat overeenkomt met de observatie van een commentator die geloofde dat dit een echte waarneming was, omdat “je letterlijk de tanden kunt zien”. Dus, wat denken we – is Bigfoot hiermee bevestigd of is het gewoon iemand die optimaal gebruik maakt van zijn Halloweenkostuum van vorig jaar?

bron: HalloweenCostumes



Scroll naar boven