Reality-ster uit bekend RTL programma opgepakt tijdens grootschalige inval op woonwagenkamp

Op maandag 30 september vroeg in de ochtend is er een grootschalige inval gedaan op een woonwagenkamp in Eindhoven. Deze actie stond in het teken van een onderzoek naar handel in verdovende middelen. De gesprekken waren buit gemaakt uit versleutelde berichten die gekraakt werden door de autoriteiten. Vijf mannen in de leeftijd tussen 27 en 53 jaar zijn opgepakt.

Inval op woonwagenkamp

Drie van hen werden opgepakt op het kamp zelf. Een vierde verdachte werd elders in een woning in Eindhoven gearresteerd, terwijl de vijfde persoon in een huis in Zaltbommel werd aangehouden. Inval op het kamp Een arrestatieteam verschafte zich toegang tot drie woonwagens door de voordeuren open te zagen. Daarnaast werden ook andere woonwagens aan een doorzoeking onderworpen.

Reality persoonlijkheid

Diverse goederen zijn in beslag genomen, maar tot op heden blijven verdere details uit. Opmerkelijk is dat één van de doorzochte campers regelmatig te zien is in de RTL-serie “Bij Ons Op Het Kamp”, waarin het Eindhovense kamp een centrale rol speelt. In de ochtend waren veel agenten aanwezig bij de woonwagen van Liesbeth en Gijs, die bekend zijn uit de serie. Hun camper is met behulp van een takelwagen meegenomen.



Scroll naar boven