Grote storing bij PostNL zorgt voor meer dan duizend klachten – dit moet je weten

Momenteel ervaren klanten van PostNL problemen met het volgen van hun pakketten. Een vertegenwoordiger van het bezorgbedrijf gaf aan dat een technische storing de werking van de track-and-tracefunctie heeft verstoord. Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om te zien waar een bestelling zich bevindt.

PostNL storing

In de PostNL-app wordt klanten geïnformeerd over de situatie en de tijdelijke onbeschikbaarheid van het volgsysteem. Wat de precieze oorzaak van de storing is en hoe omvangrijk het probleem blijkt te zijn, kon de woordvoerster op dit moment niet zeggen. Op de website allestoringen.nl zijn sinds ongeveer 14.00 uur meer dan twaalfhonderd meldingen binnengekomen van klanten die hinder ondervinden van de storing.

Daarnaast kampt PostNL geregeld met technische storingen. Gemiddeld treden er jaarlijks meerdere incidenten op, waarbij klanten problemen melden met diensten zoals track-and-trace of vertragingen bij het verwerken van pakketten. Deze verstoringen worden doorgaans snel aangepakt, maar kunnen op piekmomenten tot grote frustraties leiden bij zowel bedrijven als particulieren die afhankelijk zijn van tijdige leveringen.



Scroll naar boven