Bizar ongeluk laat zien hoe schilder bijna wordt gekatapulteerd door rijdend busje: “Imbecielen!”

Een schilder raakte dinsdagmiddag licht gewond bij een opmerkelijk incident in Rotterdam. Een bestelwagen reed met behoorlijke snelheid recht tegen de hoogwerker waarin de man aan het werk was. Het scheelde niet veel of de man werd gekatapulteerd door de grote impact die ontstond door de botsing met het voertuig.

Heen en weer geslingerd

Hart van Nederland sprak met een buurtbewoner over het incident, waarbij ze aangaf: “Ik zag het vlak voor mijn neus gebeuren. De man werd zo heen en weer geslingerd, het leek wel alsof hij in een attractie zat. Echt absurd.” Uiteindelijk kwam de hoogwerker tot stilstand tegen de lantaarnpaal, waardoor de schilder ternauwernood in de bak bleef. De paal is zichtbaar verbogen door de klap.

En dit is overigens niet de eerste keer dat er asociaal wordt gereden in de straat:”We hebben hem geholpen, hij zat helemaal onder de verf.” De man liep lichte verwondingen op aan zijn arm, aldus buurtbewoners. “Hopelijk kan hij snel weer verder met zijn werk.” Je kan de video in een van de onderstaande berichten volledig bekijken:



Scroll naar boven