“Ik werd betrapt toen ik de liefde bedreef met een ambulance”

Sanitka, wat ook het Tsjechische woord voor ambulance is, stelt dat hulpvoertuigen aantrekkelijk zijn van “wielen tot lichten”. Er is zelfs een bedrijf dat hen toestaat om rond hun depot te lopen, waar ze contact kunnen maken met de ambulances. Een persoon die zich identificeert als een ambulance, voelt zich in het bijzonder aangetrokken tot noodvoertuigen van het merk Mercedes.

Sanitka Mercedes

Sanitka Mercedes, geboren als Dominik Chvátal, identificerend als non-binair, heeft verklaard dat ze in een polyamoreuze relatie verkeren met meerdere ambulances, maar uitsluitend van het merk Mercedes. Deze onthulling kwam nadat ze betrapt werden tijdens een intiem moment met een ambulance. Sanitka, afkomstig uit Praag, legde uit:

“Ik heb mijn naam zelf gekozen, omdat dit is hoe ik me voel. Ik beschouw mezelf als een voertuig dat gevangen zit in een menselijk lichaam.” De fascinatie voor ambulances begon al op 13-jarige leeftijd. Twee jaar later ontwikkelde deze interesse zich tot een fysieke aantrekkingskracht. Sanitka gaf aan opgewonden te raken door de vele “openingen” die een ambulance heeft.

Intiem zijn met ambulances

“Het is mogelijk om intiem te zijn met een ambulance; het voertuig heeft verschillende plekken die daarvoor geschikt zijn. Er zijn openingen zoals de uitlaat, deurhendels, de voorkant, en meerdere plekken in het chassis.” Toch draait het voor Sanitka niet alleen om fysieke aantrekkingskracht. Ze benadrukken dat er ook sprake is van liefde.

“We praten over van alles, net zoals mensen dat doen. Het hangt af van het gespreksonderwerp dat op dat moment in me opkomt,” aldus Sanitka. Naast hun werk op een tankstation, is bij hen de diagnose objectofilie gesteld – een aandoening waarbij romantische of seksuele aantrekkingskracht gericht is op levenloze objecten. Wat betreft uiterlijk trekt alles aan ambulances Sanitka aan: “Van de wielen tot de lichten.”

In het openbaar intiem zijn met een ambulance brengt uiteraard de nodige complicaties met zich mee. Sanitka gaf aan dat ze hierdoor in het verleden regelmatig in de problemen kwamen. “Op een gegeven moment werden hulpverleners erbij geroepen en ondanks mijn diagnose werd de politie ingeschakeld, waarna ik met een psychiater moest praten,” verklaarden ze. Inmiddels heeft Sanitka geleerd om discreter te zijn.

“Ze weten nu niet meer dat ik rondloop in hun depots,” voegde ze eraan toe. “Er is zelfs een bedrijf dat Mercedes-ambulances heeft en dat me toestemming geeft om bij hen te komen en tijd door te brengen met hun voertuigen.” Hoewel een huwelijk tussen een mens en een voertuig in Tsjechië niet mogelijk is, houdt Sanitka hoop dat dit wellicht kan in de Verenigde Staten, “het land van onbeperkte mogelijkheden.”



Scroll naar boven