Bruid bij MAFS heeft 3 vernietigende woorden bij het zien van haar nieuwe echtgenoot

Een bruid bij het Engelse MAFS beleefde een schokkend moment toen ze haar man voor het eerst zag bij het altaar. Hij had een nogal gewaagde grap voor haar in petto, iets wat je niet zou verwachten tijdens zo’n speciale gebeurtenis. Hoe had jij het gevonden als zoiets gebeurde?

Married At First Sight

Stel je voor: je ontmoet je toekomstige echtgenoot voor het eerst op je trouwdag. Je zou dan toch denken dat je een goede indruk wil maken? Kieran, een deelnemer van Married at First Sight UK (MAFS), dacht daar blijkbaar anders over. In plaats van netjes en charmant te verschijnen, besloot hij de bruiloft op te leuken met een stunt.

In het programma worden koppels door experts aan elkaar gekoppeld en trouwen ze zonder elkaar ooit gezien te hebben. Vanaf dat moment leren ze elkaar kennen en proberen ze erachter te komen of hun relatie een kans van slagen heeft. Kieran, een 28-jarige monteur, besloot zijn aanstaande vrouw Kristina bij het altaar te verrassen.

‘Ze moet wel humor hebben.’

Met een set neppe, lelijke tanden en een zelfgeschreven liedje in de aantocht besloot hij zijn ‘prank’ uit te halen op de belangrijkste dag van zijn leven. Want, zoals Kieran zelf zegt, moet zijn toekomstige bruidje wel tegen een geintje kunnen. Dit liep niet helemaal zoals gehoopt.

Toen Kristina richting het altaar liep, draaide hij zich om met een brede glimlach, zijn neppe, gele tanden duidelijk zichtbaar. Kristina was niet bepaald gecharmeerd en reageerde bijna huilend: “Oh mijn god!” Iedereen die het moment zag, voelde haar ongemak. Terwijl Kieran vroeg of alles goed was, stamelde Kristina:

“Die tanden… Wat de f**k!” Het is de eerste keer dat iemand zo’n grap uithaalt tijdens MAFS, al moeten we zeggen dat niet alle seizoenen van de verschillende landen bij ons bekend zijn. Alsof de neppe tanden nog niet genoeg waren, besloot Kieran het nog een stapje verder te nemen.

Zanger Kieran

Na hun geloften uitgewisseld te hebben, zong hij een zelfgeschreven lied voor Kristina. Helaas was zijn zangtalent niet het enige probleem, want de tekst was nog vulgairder dan iemand had kunnen verwachten. Kijkers wisten niet wat ze hoorden en op sociale media vroegen velen zich af waarom hij zo’n ongepast nummer zong tijdens zijn bruiloft.

Je zou denken dat Kristina op dat moment genoeg had gezien en gehoord, maar verrassend genoeg vond ze Kieran juist leuk. Ze vertelde haar moeder dat hij haar charmeerde en zei later zelfs dat ze openstond voor het idee om bij hem in zijn stacaravan te gaan wonen, iets wat niet alleen haar moeder, maar ook de kijkers verbaasde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Married at First Sight UK (@e4mafsuk)



Scroll naar boven