Vrouw probeert echtgenoot te vergiftigen door gif in haar gleuf te stoppen – gaat gruwelijk mis

Een vrouw uit Brazilië, die gefrustreerd was door de weigering van haar echtgenoot om te scheiden, besloot tot een drastische stap om hem voor altijd uit haar leven te bannen. Haar listige plan liep echter volledig anders dan gepland. In dit artikel vertellen we meer over dit bizarre verhaal.

Gevaarlijke en dodelijke truc

Volgens lokale media probeerde de vrouw haar man om te brengen door middel van een ingenieuze maar gevaarlijke truc die in het nieuws werd omschreven als een poging tot “dood door de daad” of een “sluwe cunnilingus.” Uit rapporten blijkt dat de vrouw moe was van de afwijzingen van haar 43-jarige echtgenoot wanneer ze over een scheiding begon.

Ze besloot daarop een onconventionele aanpak te proberen om zich van hem te ontdoen. De man gaf aan dat zijn vrouw hem probeerde te verleiden tot een intieme daad. Echter, hij merkte dat er iets mis was toen hij een vreemde geur rook. Volgens Tvi24 maakte deze geur hem ongerust.

Vervolgens dwong hij haar dat ze samen naar een ziekenhuis in hun woonplaats São José do Rio Preto gingen. Daar bleek uit medische onderzoeken dat de vrouw haar intieme zone had behandeld met een aanzienlijke hoeveelheid van een onbekend gif, genoeg om niet alleen hem maar ook zichzelf ernstig te schaden.

Gevaarlijke hoeveelheid

Omdat de weefsels in dat gebied zeer doorlatend zijn, had de vrouw onbewust ook een gevaarlijke hoeveelheid van het gif in haar eigen lichaam opgenomen. Pas toen de testresultaten duidelijk waren, onthulde ze haar plan. Haar echtgenoot, die door zijn bezorgdheid had aangedrongen op een onderzoek, had niet alleen haar leven gered, maar ook zijn eigen. Desondanks was hij niet bepaald vergevingsgezind en spande een rechtszaak tegen haar aan wegens een poging tot levensberoving.



Scroll naar boven