Pleegouders uit Vlaardingen gebruikten klein meisje (10) als huisslaaf

Het 10-jarige meisje uit Vlaardingen dat in mei ernstig gewond in het ziekenhuis werd opgenomen, is zowel fysiek als mentaal op vreselijk wijze mishandeld door haar pleegouders, Daisy en John van den B. Het meisje verkeert nog altijd in een diepe coma, aldus meldt De Telegraaf op maandag 26 augustus.

Complete nachtmerrie

Volgens verschillende bronnen moet het leven van het arme meisje een nachtmerrie zijn geweest. Ze woonde sinds 2022 bij het koppel in een woning aan de Madoerastraat. Ze zou meerdere keren urenlang zijn vastgebonden met handboeien en tape, onder andere aan een radiator.

De pleegouders behandelden het meisje alsof ze een dienstmeid was. Ze moest op haar knieƫn de vloer dweilen, terwijl een van hen steeds iets nieuws op de grond gooide. Ze kreeg nauwelijks te eten. Een bron vertelt dat Pakjesavond voor haar ook verschrikkelijk moet zijn geweest:

Vreselijke verhalen

“Terwijl de pleegouders samen met hun eigen kind en een ander pleegkind Sinterklaas vierden, zat zij boven, alleen.” Op donderdag 5 september verschijnen Daisy en John van den B. voor het eerst voor de rechtbank in Rotterdam. Ze worden ervan beschuldigd het meisje te hebben proberen te doden.

Maar dat is niet alles. Ze hebben haar zwaar mishandeld, ze hebben haar onrechtmatig van haar vrijheid beroofd, evenals haar in een hulpeloze situatie gebracht. We hopen dat deze twee vreselijke mensen de straf krijgen die ze verdienen.



Scroll naar boven