mariah carey maakt verlies mee

Mariah Carey krijgt hartverscheurend nieuws over meerdere dierbaren te horen

Mariah Carey heeft afgelopen weekend meerdere verliezen in haar familie moeten doorstaan. In een emotioneel gesprek met entertainmentsite TMZ deelde de zangeres haar verdriet: “Mijn hart is gebroken door het verlies van mijn moeder afgelopen week,” begon ze haar verhaal.

Mariah Carey krijgt hartverscheurend nieuws

Maar haar verlies gaat nog verder: “Door een tragische samenloop van omstandigheden heb ik op dezelfde dag ook afscheid moeten nemen van mijn zus. Ik voel me dankbaar dat ik de laatste week met mijn moeder heb kunnen doorbrengen voordat ze haar laatste adem uitblies.”

De exacte oorzaak van het heengaan van zowel Patricia als Alison is nog niet bekendgemaakt. Carey’s muzikale talenten zijn grotendeels te danken aan haar moeder. Patricia was namelijk operazangeres en werkte ook als zangcoach. Hun relatie liep echter niet altijd even soepel.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey)

Moeilijke relatie

Hoewel hun relatie niet altijd eenvoudig was, beschreef Carey in haar autobiografie The Meaning of Mariah Carey dat ze altijd van haar moeder zou blijven houden en erkende ze dat Patricia altijd haar best heeft gedaan.De band tussen Carey en haar moeder was complex en kende vele hoogte- en dieptepunten:

“Net zoals veel aspecten van mijn leven, was mijn relatie met mijn moeder vol tegenstrijdigheden en uiteenlopende realiteiten. Het is nooit simpel geweest, eerder een hele regenboog aan emoties,” schreef de Grammy-winnares in haar memoires uit 2020.

Ze voegde eraan toe: “Onze relatie was als een ingewikkeld koord van trots, pijn, schaamte, dankbaarheid, jaloezie, bewondering en teleurstelling. Een complexe liefde verbindt mijn hart met dat van mijn moeder.” In de opdracht van haar memoires verwees Carey naar haar moeder en schreef:

“En aan Pat, mijn moeder, die, ondanks alles, ik geloof dat ze echt altijd het beste heeft gedaan wat ze kon. Ik zal van je houden op de beste manier die ik kan, altijd.”



Scroll naar boven