vermiste ronny enschede

Autoriteiten zijn wanhopig op zoek naar tips over vermiste Ronny (41) uit Enschede

Er is nog steeds geen enkel teken van de vermiste 41-jarige Ronny Jagai uit Enschede. Op zondag 25 augustus is een groep van bijna vijftig vrijwilligers op zoek gegaan naar hem, maar het is nog onduidelijk of deze zoektocht iets heeft opgeleverd.

Wat is er gebeurd met Ronny

De speurtocht vond plaats in de omgeving van het Drentse Ees, waar hij voor het laatst werd gezien. Dat meldt de regionale omroep RTV Drenthe. Ronny wordt sinds 12 augustus vermist. Op die dag vertrok hij van zijn vakantiebestemming, een Landal-park waar hij met zijn familie verbleef.

Hij gaf aan dat hij een pakje sigaretten wilde halen, maar keerde nooit terug van deze boodschap. Diezelfde dag werd hij nog aangehouden door agenten in het nabijgelegen Dalen, maar daarna verdween hij spoorloos. Tijdens de zoektocht richtten de vrijwilligers hun aandacht vooral op bossen, velden en afgelegen wegen.

Zo ziet hij eruit

Ze hoopten hierbij een spoor op de vangen van Ronny, maar zonder resultaat. SAR Nederland heeft de groep geholpen bij deze inspanningen. Ronny’s echte naam is Dewkoemar, maar in de omgang noemde iedereen hem Ronny. Hij is 169 cm lang, heeft kort donker haar en diverse tatoeages op zijn nek, armen en handen.

Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een zwarte zwembroek, een donkergroen T-shirt en donkere slippers. Mogelijk verplaatst hij zich in een zwarte Volkswagen Golf.

Foto uit afbeelding is afkomstig van: Familie Jagai



Scroll naar boven