celine dion in diepe rouw

Céline Dion in diepe rouw: “Ik ga je zo missen”

De iconische Canadese zangeres Céline Dion is diepbedroefd door het heengaan van de Franse acteur Alain Delon. In een bericht op Instagram prijst ze zijn uitzonderlijke charisma, dat volgens haar moeiteloos de scheidslijn tussen droom en werkelijkheid wist te vervagen.

Céline Dion reageert

“Het nieuws van Alain Delons overlijden vervult me met intens verdriet. Hij was een gigant in de Franse filmwereld, wiens werk een onuitwisbare indruk op de wereld heeft achtergelaten. De herinnering dat hij ooit de woorden van een lied in mijn oor fluisterde, zal ik altijd koesteren.’

‘Zijn afwezigheid zal een groot gemis zijn in mijn leven,” schrijft Céline bij een foto waarop ze samen met Alain te zien is. “Mijn gedachten gaan uit naar zijn familie en naar iedereen die van hem hield, als vader, als koning, als de ongetemde ziel die hij was.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Céline Dion (@celinedion)

Alain Delons

Alain ging afgelopen zondag op 88-jarige leeftijd in zijn woning in Douchy, Frankrijk heen. Dit nieuws werd bevestigd door zijn kinderen via het Franse persbureau AFP: “Hij is vredig ingeslapen in zijn huis in Douchy, omringd door zijn drie kinderen en familie,” aldus de verklaring. De familie heeft om respect voor hun privacy gevraagd.

Alain Delon wordt beschouwd als een van de grootste iconen van de Franse cinema. Zijn carrière begon dankzij zijn opvallende verschijning. In 1957, toen hij 21 jaar oud was en rondhing bij het filmfestival in Cannes, werd hij opgemerkt door regisseur Yves Allegret.



Scroll naar boven