nederlandse jongen ongeluk wandeltocht thailand

Wandeltocht in Thailand met ouders gaat gruwelijk mis voor Nederlandse jongen (18)

Een 18-jarige Nederlander uit Noord-Holland is deze week op tragische wijze om het leven gekomen tijdens een wandeltocht in Thailand. Dit werd bevestigd door een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Volgens lokale Thaise media vond het incident plaats tijdens een tocht met zijn ouders in de jungle van Krabi.

Tragische wandeltocht

De jongeman en zijn ouders hadden woensdag de top van Khao Ngon Nak (Dragon Crest Mountain) bereikt, een populair uitkijkpunt in het Hat Noppharat Thara-Mu Ko Phi Phi National Park. Zijn ouders daalden in de middag af om eten te halen voor het gezin.

Toen ze terugkwamen, vonden ze hun zoon niet op de afgesproken plek. Na een intensieve zoektocht werd zijn lichaam later teruggevonden. De reddingswerkers meldden dat ze het lichaam van Tim Bakker op donderdagmiddag om ongeveer 14.00 uur vonden.

Doodsoorzaak

Zijn ouders hadden tevergeefs geprobeerd hem telefonisch te bereiken, waarna ze hulp inriepen voor een zoektocht. De doodsoorzaak van Tim Bakker is nog niet bekend. Het ministerie van Buitenlandse Zaken kan momenteel geen details geven over de omstandigheden, maar bevestigt dat de familie consulaire bijstand krijgt.

De situatie is bijzonder tragisch en roept veel vragen op, maar verdere informatie ontbreekt vooralsnog. De Bangkok Times en andere Thaise nieuwsbronnen hebben eveneens melding gemaakt van het tragische voorval. We zouden graag jou gedachten horen over dit incident.

afbeelding afkomstig van: YouTube/Jo The Traveller



Scroll naar boven