genderloze draak

Medusa (61) heeft één doel in het leven: “een genderloze draak worden”

Een voormalige bankier die zijn lichaam volledig heeft bedekt met tatoeages en piercings om ’s werelds “eerste genderloze draak” te worden, deelt het verhaal van de ingrijpende transformatie. Niet alleen moest ze fysiek behoorlijk wat pijn lijden. Ook geeft Medusa geen contact met meer zijn zoon.

Tiamat Legion Medusa is een genderloze draak

Tiamat Legion Medusa, 61 jaar oud en afkomstig uit Texas, VS, heeft de afgelopen tien jaar gewerkt aan een epische metamorfose om in een mythisch wezen te veranderen. In een interview met YouTuber Anthony Padilla, legde Medusa — geboren als Richard Hernandez hoe dit allemaal is gekomen.

In een vorig leefde werkte hij als topbankier, totdat ‘hen’ besloot om de zakenwereld gedag te zeggen: “Ik was eind veertig, voordat ik mijn leven ging leiden als de freak die ik ben … Ik had toen al 79 piercings, waarvan de meeste verborgen waren,” vertelde Medusa, die online bekend staat als Dragon Lady Medusa.

Compleet nieuw leven

“De zichtbare piercings kon ik dagelijks uitdoen en weer terugplaatsen, wat ik ook altijd deed.” Medusa had echter altijd al gedroomd van opvallendere piercings en tatoeages, die niet passend waren in de financiële sector — dus besloot hen hun carrière op te geven om de drakendroom te verwezenlijken.

In de jaren daarna heeft Medusa hun gezicht laten tatoeëren, hun tong laten splitsen en zelfs voor $80.000 aan hoornimplantaten op hun voorhoofd laten plaatsen als onderdeel van de transformatie. Maar het was niet altijd eenvoudig, aangezien de entertainer toegaf dat hen vervreemd is van hun volwassen zoon.

Verloren relaties

“De relatie met mijn zoon is veranderd,” gaf de getatoeëerde Texaan toe. “Toen ik mijn transformatie begon, was mijn zoon al 16 jaar oud en hij wees me op dat moment af. Mijn zoon is al zeven jaar niet in mijn leven, ik hoop dat hij me tenminste online volgt, want de reden dat ik zo zichtbaar ben, is voor hem,” voegde hen somber toe.

Medusa is ondertussen vastbesloten om te bewijzen dat je zowel succesvol kunt zijn als een onconventioneel pad kunt volgen, en moedigt iedereen die vastzit in een corporate carrière aan om hun authentieke zelf na te streven: “Het is ongelooflijk om te horen en te zien dat mensen die me niet kennen automatisch denken dat ik een loser ben.”



Scroll naar boven