ongeluk op mallorca

Meisje (11) valt zeven verdiepingen naar beneden bij tragisch ongeluk op Spaans eiland

Vreselijk bericht van het Spaanse eiland Mallorca, waar een 11-jarig meisje uit Ierland, van de zevende verdieping van een hotel op Mallorca viel tijdens een vakantie met haar familie. Het tragische ongeluk gebeurde in het all-inclusive driesterrenresort Club Mac Hotel in Puerto de Alcudia.

Tragisch ongeluk op Mallorca

De familieleden van het meisje zouden hebben geslapen toen Clodagh naar het terras ging en viel. De omstandigheden worden momenteel onderzocht, maar men gaat uit van een tragisch ongeluk in Spanje. In een overlijdensbericht staat dat Clodagh wordt overleefd door haar “gebroken ouders” Liam en Valerie en haar broers Will en David.

Verder staat er: “Clodagh zal voor altijd gemist worden door haar toegewijde grootvader John Hobson en grootmoeder Joan Phelan, tantes en ooms Siobhán en Michéal, Ciarán en Deirdre, Michael en Olive, haar vele geliefde neven en nichten, haar klasgenoten van St Saviour’s National School.

Vele eerbetonen

Er zijn vele eerbetonen binnengekomen voor de geliefde leerling die in september naar groep 8 zou gaan. Antoinette Doyle, directeur van St Saviours National School in Rathdrum, zei dat Clodagh een “wonderlijke, vrolijke leerling was die hard werkte op school”.

“Ze was een geweldige vriendin voor al haar klasgenoten en hield van touwtje springen en spelen tijdens de pauze. Clodagh was een fantastische sportvrouw en blonk uit in camogie, voetbal, atletiek, rugby, hockey en meer. Ze was een prachtige zangeres en vertolkte de hoofdrol in ons meest recente kersttoneelstuk.”

Wij willen haar familie veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd. Onze gedachten zijn bij iedereen die Clodagh liefhad.

Alle gebruikte afbeeldingen zijn afkomstig van X/@leinsterrugby & Google Maps.



Scroll naar boven