videoland prijzen omhoog

Videoland gooit prijs opnieuw rijkelijk omhoog: “En storingen oplossen? Ho maar!”

Videoland, de populaire streamingdienst die zilver heeft op de lijst van populairste streamingdiensten in Nederland, gaat de prijs wederom per 26 augustus omhoog gooit. Het regent negatieve reacties, met klanten die vooral klagen over de aanhoudende problemen met het platform.

Videoland gooit prijs omhoog

Eerlijk is eerlijk – deze prijsverhoging komt niet als een verrassing. In juni 2023 werden de Plus- en Premium-abonnementen al duurder. Het jaar daarvoor stegen alle abonnementen ook al met €1,- per maand. De streamer lijkt een strategie van geleidelijke prijsverhogingen te hanteren om de impact voor de abonnees te verzachten.

Toch ontkomt niemand aan de man met de hamer. De trouwe kijker, die al jaren maandelijks betaalt, zal nu ook meer moeten betalen. Is het de moeite waard om te blijven streamen? Bovendien komen er veel klachten van storingen binnen en slechte beeldkwaliteit. Herken jij dit probleem ook?

Dit ga je extra betalen

Zowel nieuwe als bestaande abonnees zullen een prijsstijging ervaren, aangezien alle drie de betaalde abonnementen met €1,- per maand omhooggaan. Of de prijsverhoging gerechtvaardigd is, is iets wat elke abonnee voor zichzelf moet bepalen. Voor de echte fans van RTL-programma’s en fervente bingewatchers kan de streamer onmisbaar zijn.

Het basisabonnement gaat nu €5,99 per maand kosten, het Plus-abonnement €10,99 en het Premium-abonnement €12,99. Ter vergelijking: bij Netflix liggen de kosten tussen €8,99 en €18,99 per maand. Een voordeel van Videoland is dat je je account nog steeds kunt delen met mensen buiten je huishouden.

Eén ding is zeker: Videoland is niet langer de meest budgetvriendelijke streamingdienst in Nederland. Wat vind jij ervan? Laat het ons weten in de reacties op Facebook!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)



Scroll naar boven