ruzie op de weg

Verkeersruzie gaat mis: levensgevaarlijke situatie tussen Mercedes- en motorrijder

Een verkeersruzie, we hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Misschien miste je een zebrapad, of zag je iemand per ongeluk over het hoofd. Dat kan gebeuren natuurlijk. Er zijn nou eenmaal veel redenen om je te ergeren in de auto of op de motor. Maar kalm blijven is belangrijk. Je wil anderen natuurlijk niet in gevaar brengen.

Verkeersruzie op de weg

Toch gebeurt het vaak genoeg dat mensen, vooral mannen, hun emoties niet kunnen beheersen en ruzie zoeken op de weg. Naast elkaar rijden en gebaren maken, bumperkleven, abrupt remmen en slingeren op de baan. Zeer gevaarlijk natuurlijk. De onderstaande video toont een nog veel ernstiger situatie.

Een motorrijder en een automobilist in een Mercedes hebben duidelijk onenigheid. Hoewel het lijkt alsof de bestuurder van de Mercedes kalm blijft, kunnen we natuurlijk niet zien of hij vanuit zijn auto gebaren maakt naar de motorrijder.

ruzie op de weg

Motorrijder is boos

Ook weten we niet wat er eerder tussen de twee is voorgevallen. Wat we wel weten, is dat deze motorrijder ontzettend boos is en zich zeer gevaarlijk gedraagt op de A8. De motorrijder wil duidelijk dat de bestuurder van de Mercedes met hem meegaat, waarschijnlijk een afrit neemt.

De bestuurder van de Mercedes lijkt daar echter niets voor te voelen en blijft rustig op zijn rijstrook rijden. Wat de motorrijder vervolgens allemaal doet, is te bizar voor woorden! Het lijkt een beetje op de video die wij niet lang geleden deelde, waarin een Mercedes-rijder lang achtervolgd werd.

Wil je de gehele video bekijken? Dat kan via deze link!



Scroll naar boven