voordelen van tijgerbalsem

De verborgen geheimen en oneindige voordelen van tijgerbalsem

Tijgerbalsem wit is een populaire keuze voor het verzachten en verkoelen van de huid en spieren. Deze balsem, bekend om zijn textuur en snelle opname, heeft oneindig veel gezondheidsvoordelen. Het product wordt veel gebruikt door atleten en actieve personen om spierpijn en stijfheid te verlichten. Maar dat is pas het begin.

Waar bestaat tijgerbalsem uit?

De klassieke balsem bevat een mix van kruiden- en plantenextracten, waaronder kamfer, menthol, kruidnagelolie, cajuputolie, kaneelolie (in de rode variant) en gedementholiseerde muntolie. Het is geliefd om zijn samenstelling en traditionele gebruik.

De combinatie van ingrediënten kan echter bij sommige mensen bijwerkingen veroorzaken. Daarom is het belangrijk om de feiten en mogelijke risico’s in overweging te nemen bij het gebruik van deze balsem. Het is bij bepaalde gezondheidsklachten raadzaam om een arts om advies te vragen.

Oneindige voordelen van Tijgerbalsem

Tijgerbalsem biedt verlichting bij hoofdpijn en migraine. De menthol in de balsem helpt de hoofdpijn te verminderen door een verkoelend gevoel te geven. Je hebt de rode en witte tijgerbalsem. Beide varianten hebben hun unieke voordelen en toepassingen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de gebruiker.

Tijgerbalsem tegen spierpijn? Welke zalfjes werken wél?

Rode Tijgerbalsem

De rode balsem wordt door de fabrikant aanbevolen voor diverse kwalen. Deze variant is nuttig bij stramme spieren en gewrichten, kneuzingen en verstuikingen, jeuk door insectenbeten en heeft een verwarmende werking. Het product staat bekend om zijn verwarmende eigenschappen, wat bijdraagt aan de verlichting van pijn en ongemak.

Witte Tijgerbalsem

De witte balsem daarentegen is ideaal voor een vrijere ademhaling, het verzachten van druk op het voorhoofd en de slapen, en het verlichten van een vol gevoel in de maag. Net als de rode variant, helpt het ook bij stramme spieren en gewrichten, kneuzingen, verstuikingen en jeuk door insectenbeten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tiger Balm Nederland (@tigerbalm.nl)



Scroll naar boven